Tuesday, November 30, 2010

Berhabuk, berdebu, berkerak :)

wahhh..lamenye tak hapdet..sgt bz menjadi seorang ibu..ahaks,yola tu.. padahal, Fb online je.
.tp nak mengarang ni terus jadi bz, tepu sket, no idea..

actually, hari ni 1st day keje setelah 3 bulan bercuti..kenape 3 bulan?sbb saye amik extra 1 month..huhuhu..seronok! seronok lagi kalo amik lg extraaa.. tp saye sedar.. hidup ni perlukan duit..kalo asik nk extra je, no money la jawapnyer.. so, nak tanak, suke tak suke..kene la bekerja mencari sesuap nasi..ecehh..

sekejap je rase dah nak masuk 3 bulan ank bujang saye.. seronok tgk perkembangan die..dah pandai bersembang, bergelak ketawe bile di agah..sgt2 rindu kan die bile kat opis ni..nasib la mak yang jage..tak la risau kan die..sbb die dah biase dgn atok dan opah nye..lega sikit hati ni..

eh, saye lupe la nk perkenal kan die..heheh, name diberi Khalish Rizqin b. Mohd Nazmi.. lahir 3/9/10, 2.9kg.. lagi 2 hari nak masuk 3 bulan.. berat sebulan 4.3kg, 2 bulan = 6.0kg, mgu lepas 6.7kg..kite tgk berape pule berat die 3 bulan ni..semakin sihat anak mama, alhamdulillah..cume las 2 weeks dia tak berape sehat :(( batuk dan berkahak.. kene admit ward..nnt la saye cite detail ttg ni ye.. insyaAllah hehe.. hopefully anak mama sihat walafiat, jadi anak yg soleh, beriman, bijak dan hormat kedua ibu bapa dan org tua..amin...