Thursday, August 26, 2010

36 weeks suda ~

alhamdulillah sudah 36 weeks usia baby dlm perot ni..cepat je rase mase berlalu kan.. tgl lagi beberape hari nk ke due date.. 19/9/2010, tapi saye pesan kat baby, takyah la tgu due date, nk kuar time Merdeka pn di alu2kan..hehe..
bukan pe, sbb stat bulan 9 ni huby akan berpindah opis ke Damansara..waduh! jauh...time nk pg pagi2 tu, ok la lagi..nak balik tu kalo nk tgu die, berjinggut nak sampai ke pusat bandaraya ni..iskkk...rase mcam nak stat cuti awal..tp tatau la...pening2..mtk2 la permohonan tangguh sampai wife die ni bersalin di luluskan Ketua Jabatan die nnt..amin...
Alhamdulillah,xlupe nak memanjatkan syukur kepada Allah s.w.t sbb murahkan rezeki kami..hubby dah dinaikkan pangkat. rezeki baby org kate :) itu sbb la die kene transfer ke Damansara nun...
erm, baby sihat alhamdulillah, cian die kene berpose, tp takpela.latihan dr dlm perot ek cayang..kdg2 ngamuk jugak die. keraskan bdn. tp yg paling ketare slalu sedu. hehe. comey mmg comey la, tapi sehari 2,3 kali sedu. adui, mama die ni mmg kurang minum air la. buke pose sedap minum air manisss2 je..hehe. sori ye cayang..=)
hurm, las week checkup baby dah 2.5kg. uu..tatau la next checkup bape kg plak berat baby ni. org kate sedu cepat besa.hehehe.
akan update later.. semoga dipermudahkan dan kedua2 nya selamat ye.. amin..

1 comment: