Monday, July 12, 2010

30 weeks pregnancy

sedar x sedar..kejap je 30 minggu dh.. tinggal lagi 10 minggu je.. if si comel ni nk kuar awal sket, tak smpai la 40 minggu, tp hopefully die kuar 36minggu ke atas..tu mmg time2 die kan..sume dah develop dgn stabil.. lame gile tak update..hehe... virus malas menyerang :)
Las week saye sekali lagi ke Hospital Pakar Al-islam, Kg baru untuk follow up.. alhamdulillah, kadar air ketuban dh cukup ikot kate Doc Ros. kali ni yg check saye doc ros..ala.. lembut sgt doc ni tauu.. rajin bercerite.. mintak2 next checkup dengan die jugak..sbb die janji nk wat 3D untuk saye. aritu tak dpt sbb bilik tu machine zaman dlu2 katenye..heheh..tuannye sayang nk trade in.. Doc ros pn bgtau, insyaAllah baby boy..spt yang saye cerite dalam post sblm ni.. tak kesah, asal baby dan saye selamat dan sihat..
Dah nak dekat due ni, mcm2 saye pikir kadang2 tak sabar nk bersalin, kadang2 takot.. macam2.. lagi2 plak bersalin time org beraye..huhu..puase ni pn saye dah sarat..harap2 sangat saye larat la puase if tak full pn..hehe..jenuh la nk gnti tahun depan..tp ape saje demi baby ku..ahaksss!~ jgn muntah hoke..betol ni..seikhlas hati.. :)) sayang sangat baby! jage diri bebaik dlm perot ni tauu!

2 comments:

  1. Sis..samalah kter due time raya..bln pose nnti tkut tak mampu menghabiskan pose je..mmg da sarat sgt da time tu..huhu..

    Due sis bile??

    ReplyDelete
  2. tu la pasal..due 19/9..awak?

    ReplyDelete