Wednesday, June 2, 2010

blog berkarat2!


haihh~ kenape skang mood menulih ilang begitu saje? siyesss takde mood nk stat..tp ari ni saye gagahi jua menuleh blog yg dh berkarat ni.. ape nk stat cite ek? hurm..dh ilang skil menulih blog ni..ceh! mcm la b4 ni terer sgt.. ahakss..


hokehla..1st of all nk wish Selamat Pengantin Baru kat teman ku yg bernama Fara dgn pasangannya Firdaus..huhu.. nk dekat sebulan dh dorang kawen, 8 May 2010 aritu..tp sbb baru arini rajin, arini la announce kt blog.. heee.. yg frustnyer....... saye tak dapat tangkap gambar ngn tepanten sorang tu..! haihhhh...rugi2!! dh la tepanten tu sgt2 cantek.. terlampau ramai nk tgkp gmba ngn raja sehari dan saye & asben tak mampu nk tgu lame2 sbb kami dtg dgn baby, ank abg ipar saye..dorg sume dh tgu dlm kete, kesian memikirkan panas n watever yg dtg dlm pikiran, kami pn berlalu tanpe ade gambar ngn tepanten! isk isk... T____T xpela, nk wat cmne..dh pn berlalu dan semoga mereka berbahagia hingga ke anak cucu dan akhir hayat..aminnnn.. psst:: Fara, jage diri + dak kecik tu elok2 ek..heee...

Kedua2 tepanten kat pelamin yg tersergam indah


tgk tu ramainye peminat sdg menunggu huhu



2 comments:

  1. e'ehh..saya ada di sini..alaa,xmo la igt lg..mase tu dah bercita-cita dh nk wat self-potrait sesame,cam kite wat mase kawen ziela aritu..tsk.

    nway,thanx dear!!~

    mmuuuaahh

    ReplyDelete
  2. hukhuk...jage diri mumy to be :)

    mmuuahh~

    ReplyDelete