Tuesday, April 6, 2010

Update 16 weeks~

kenape la skang sgt mls menaip nk update blog ni..huhuhu..pagi2 ni nk merajinkan diri la cite sal cite yg dh basi..
***************************
so, nk cite sal baby lagi la.xde cite lain pon nk stori..
mcm yg saye stori dlm previous n3, saye pg checkup buat pertame kalinye..
first2, doc soh saye baring n die cek perot..tekan2 perot..senak gak la.
dan doc ckp, dh mcm 18 mgu ni..ok, takpe..kite scan dlu nk ukur die lagi nk tgk die mcm mane..
hehe..tu saat yg paling saye nnt2kan..
dh soh hubby standby ngn hp utk record ape ank mummy ni buat..hehe..
aritu tak smpat nk record, lupe n teruja..time tu syg tak record, sbb time tu die sgttt aktif..
tapi kali ni..die s.l.e.e.p laa...huhu..dapnye die tido..doc kejut pon takmo bangun..
lega dapat tgk die membesar, sihat dan dah ada tulang belakang, nmpak jantung berdegup2..comey lg..doc kate lum leh nmpak jantina lagi..sbb tecik lagi dak ni..
so, die tido dr awal scan smpai abih, so yg hubby record hanya die tido.hehe.
next checkup jgn la tido syg....mummy nk tgk menari2 cam aritu.. =)
oklah..tu je la cite tentang baby dlm perot ku ini..
tekanan drh ok, air kencing ok..berat naik 0.5kg..huhu..dh 56kg berat ku.. ahakss..gumuk..
time nk amik drh, urat tak timbul2..haish..mmg saye mempunyai mslh nk cr urat ni.
akhirnye pas cari2, doc cocok kat lengan dan saye tak pandang langsung saat die mencucuk jarum tu. yg saye tau, saye tanye doc kuar drh tak?huhu. las2 tak kuar drh sikit pon..ishk2..
tak sbr nk checkup next month, moga jantina ank mummy ni dh nmpak =)
jgn shy2 tau baby..kasi tunjuk! hehehe
******************************************************************
Notes: semoga saya menjadi lebih rajin pasni nk update blog (^-^)

No comments:

Post a Comment