Thursday, April 15, 2010

Jumaat 16 April 2010

Hari ni baby saye sudah 17weeks.. sgt tak sabar nk tau gender diee..huhu..ramai yg dh bertanye..dh tau dh boy ke girl?hurm..lum tau lagi.. ari tu doc tak cube nk tgk pon, sbb kate die kecik lagi.. jgn risau ye..nnt saye akan kabarkan baby sy ni prince ke princess .. :)
mgu ni saye selalu sakit kepale..pening, lenguh kaki, lenguh blakang..mcm kawan2 saya termasuk Linda slalu ckp, saye ni kuat sbb boleh la lagi nk berjalan2 utk lunch hour or window2 shopping.. haha. sbenanye tak jugak. saye tak suke melayan bende2 ni..kalo sikit2 tu saye gagahkan jugak. sbb if saye layan kan, saye akan rase lagi sakit dan stress... tapi kalo dah tak tahan sgt tu, then saye perlu berehat.. spt yg saye buat pagi2.huhu.smpai opis saye akan tidor dlu kat surau..mase tak tentu..sbb ikot suke bile mate ni tak larat or ngntok.
mcm pagi ni saye tak ngantok, tp kepale saye pening.. stat ptg smlm pening yg teramat..ptg smlm lagi truk kot, bile saye tunduk bawah, dan angkt semula kepale ni terase berpusing2 je sekeliling ni...nasib hubby tak OT smlm. smpai umah ingat nk tido skejap, tapi ade baby khayra zara syiok plak melayan kerenah budak ni. baru 4 bulan,tp dh mcm budak besa..huhu..suke bile bogel..hahaha..tetttttttttt...sensored plak! kecik lagi takpekan..bile bogel, die akan joget2 dan senyum kat sume orang..hehe.comey2..jd tak sabar nk tgu baby dlm perot mummy ni kuar.. hopefully ank mumy sihat sempurna dan selamat..aminn..

No comments:

Post a Comment