Thursday, April 15, 2010

Birthday Mama~

Semalam Birthday mama..my mil.. abg ipar saye dh belikan Kek Secret Recipe..Tiramisu ape tah..huhu.. after maghrib sesi memotong kek bersame2 dak2 kecik seramai 7 orang dimulakan..hehe..bygkan betapa kecohnye dgn 7 org dak kecik tu...


hap+pening sungguh!huhuhu..



gambar ni dh cuba di rotate beberapa kali..tapi masih seperti ini bila di upload, nasib la.males nak layan dh.





itu die budak suke bogel!

tgk lilin bulat mate..hehe

yg sbelah mama tu, hilyah tgh tadah tangan bace doa..si kecik before khayra..
skang die sgt sensitip, sbb sume layan khayra zara,tak layan die sgt. die sgt manje ngn saye dan hubby.tapi bile ade khayra kdg2 terlupe gak kat die..:p
hubby saye jd mangse utk amik hati die.. :D
*****************************************************************
huhu..after tu sesi makan..tak smpat tgkp gmbar sbb pening dgn dak2 sume tu bershuffle..
lepas sume balik, kami bersiap2 ke kedai makan kesukaan famili ku ini.. kali ke 2 ke situ..di recommend oleh kawan kakak. kedai Sri Banjar Ikan Bakar. tp kiteorg panggil kedai lala..sbb lala die sedap. Lala masak Kam Hiong. tp malangnye smlm smpai2 agak lewat, lalalalala dh abih..spt takde makne ke kedai itu..yela, kiteorg pggil kan kedai lala,if takde lala.....isk..T_T dan memang saye mengidam nk mkn lala die tu.. kesimpulannya, akan ku repeat ke kedai tu..mlm ni jugak! hahaha..tak smpat snap gmbar..sbb kelaparan..hehe.
Menu semalam:
Ikan Pari(tuka) aka anak ikan pari - Feedback: tak sesedap ikan pari(isi) yg kiteorg order 1st time ari tu.
Sotong masak Kam Hiong - Feedback: tak sesedap Lala masak Kam Hiong
Sayur Kailan Ikan Masin - Feedback: takde perasaan..:p
Conclusion: pasni HARUS order:
Ikan Pari (isi) - 2 pinggan
Lala Masak Kam Hiong - 2 pinggan ---> \(^-^)/

2 comments:

  1. salam awak. stroller quinny yg awak tnya tu bole ditukar bila umur baby meningkat :)

    ReplyDelete