Sunday, February 28, 2010

Hye sume =)

setelah lame menyepi, ari ni nk wat n3..huhu.

bz las week takde kat opis n tak berape sihat.

ari ni ade kat opis nk menghabihkan keje2 tertunggak, sbb kamis da nak pigi bercuti :))

mengambil kesempatan ni nk post n3 sket..

...


Sabtu hari tu saye ke Kalumpang Resot. Family day opis hubby ku. bertemakan Back to Nature, seswai la buat kat situ. penuh dgn tumbuhan2an dan pokok2. ade sungai boleh mandi manda. tapi sayang nye saye tidak dibenarkan mandi..isk2. dah la ari panas after family day tu, hubby dan kawan2 dh berendam sakan, saye kene la rendam kaki je.kaki je la sejuk.
...
sbb org kate tak elok berendam or swimming time pregnant. tatau nape. mungkin bb tatau swim lagi kot. hehe. kot sape2 ade pendapat tentang ni, share2 la kat sini. sbb saye mmg takde idea kenape takleh mandi sungai or laut time preggy ni..





n dikesempatan ini, saye nak war2kan yg saye dh update Shawls Collection saye :) pelbagai jenis shawls menarik and gorgeous tauu! murah2 je. jom la singgah =)

okies, till jumpe next entry yaa ~ daa~


1 comment: