Wednesday, February 10, 2010

Dolu-dolu..


hari ni tergerak ati nk bukak Friendster semula setelah berkurun2 lamenye tak bukak. nasib baik masih ingat pasword. banyak gamba2 dulu, buat saye teringat zmn mude2 bercinta ngn hubby.hehe. alhamdulillah, akhirnye sah menjadi suami. jumpe jugak gmba kek saye buat khas utk die :)



kek coklat saye buat ..hehe
yg paling sedih ade plak gamba kucing kesayangan saye 'tami'. dh meninggalkan saye setahun lebih dh kot. tak penah saye ngn mak saye menangis sbb kucing mati. tapi tami ni membuatkan air mate saye turun berhari2 lepas pemergian die. mmg sgt rapat n manjeee ngn family kiteorg. die la teman mak saye mase mak saye sorang2 kat umah. mak dah pencen time tu.hehe.die nakal, pening jugak mak saye layan. tp sbb die manje..nakal die sume jadi tak kesah.



balik je keje mesti saye main2 ngn die dlu, die menyorok dalam pasu, sume keletah die saye terbayang lagi..isk, sedih bile teringat saat2 las b4 die pegi. :(( smpai ari ni kdg2 saye teringat kat die, saye slalu ckp kat hubby 'Rindu tami la...' dan die slalu jawap ' abg kan ade' (^_-) nk mengalir airmate mase ngah taip kesah ni..hukhuk




nie la die tami ..(-_-)



kejap sangat die ngan kiteorg, actually tami ni saye jumpe dalam kotak org buang mase pg slyg mall ngn hubby *mase tu bf gf lagi kot* dlm kotak tu rasenye ade dlm 5 ekor..sume itam..hehe..tp yg sekor ni paling bising.saye kesian sgt ngan dorg, jadi saye amik la sekor yang macam aktif gile, mcm merayu2 je die. bawak balik. mase tu kecik lagiii..mate pon belum bukak sepenuhnye.

balik2, saye kesian plak die takde kawan, ajak hubby gi balik kat situ ingat nk amik lagi sekor, tgk2 kotak2 tu dh ilang.haik..takpela, so saye bela die je la.hehe.nnt saye uplod lagi gmba die mase kecik2.sgt comey n kuat gigit. bulu gebu dh tau time kecik2.macam hamster pon ade. :) rinduuu sangat kat die..(-_-)

3 comments:

  1. saye kesian sgt ngan dorg....tami ni org ke kucing

    ReplyDelete
  2. rindu kat Myspace & Friendster jugak

    ReplyDelete