Tuesday, February 9, 2010

A bit Confiusinggg.

Semalam saye ke Klinik PUSRAWI buat pertame kalinye untuk cek perot saye yg hari2 sakit. psttt..bukan pertame kali gi Klinik, pertame kali ke PUSRAWI. baru soh hubby tuka panel Klinik yg cekik drh tu, scan biase mengalahkan scan 4D..smpai 100++ termasuk rundingan yg tah pape tu..ish..so saye mengambil keputusan bijak dengan membuang panel itu dr list kami.hekhekhek. pdn muke.

saye sebenanye takmo dah gi klinik, sbb slalu sgt saye gi klinik. takot lak opis hubby ku quiry nape slalu sgt minah ni gi klinik. tp sbb org kate ank 1st kene jage, so dengan rela hatinye smlm saye pg lah..quiry pon quiry la. hubby pon nk gi amik ubat, so sekali harung je la.

So, smlm scan mmg sgt JELAS dh nmpak bentuk mcm kacang, tp bile dokter tu ukur 7 minggu..haik! las 2 weeks dokter klinik tutttt pon ukur 7 minggu, tp mase tu mmg tak nmpak ape2 di dalam kantung tu..cume die ukur 7 minggu dan ukur lagi skali 6 minggu. macam mane tu? dan die ckp dh ade hearbeat.saye pon iyekan je la..sbb die dokter kan. dokter smlm pon takleh nk bg ape2 komen, sbb die kate;
"if awak 1st time scan kat sini, saye boleh cakap baby sume ok, sumeee ok. tapi sbb before ni awk dah scan, dokter tu bgtau las 2 weeks pon 7 mgu jugak and dah ade heartbeat saye takleh nk cakap ape2. awak gi scan tempat ari tu, or dtg lagi 2 mgu kat sini nak tau perkembangan baby macam mane k dan nnt bawak skali print scan kat klinik aritu .."


aisehh! ape yg berlaku ni. tapi saye sedikit lega sbb akhirnye dh nampak seketol die kat situ.hehe. Hopefully yg teramat sangat, lagi 2 minggu akan nampak lebih jelas dan baby berkembang dengan sihat,baik dan sempurna..Aminnn...

bukan kembar tau.view 2x dokter tu buat :p

No comments:

Post a Comment