Thursday, February 18, 2010

Ape dah Jadi????

adoi..ape jadi ngan template saye ni..isk..tu la memandai nk tuka..pening tol nk cari template yg ok ni..isk..

korang takde ke web yg ade template cun2 n senang nk upload???tolon leee...


2 comments:

  1. hi Aleiz! cuba tgk kat website ni http://www.thecutestblogontheblock.com/ kat situ dia punye codes sangat la senang nak pakai dan design dia cantik2. tapi sebenarnya yg awak pakai skrg ni dah cantik dh! sy suka :)

    ReplyDelete
  2. hehe..okay. akan di tgk sekejap lagi..ni baru okeh je nad, ari tu teruk..huhu..anyway, thankss :)

    ReplyDelete