Thursday, February 4, 2010

2 months Annivesary

hari ini genap 2 bulan saye dan hubby bergelar suami isteri :) bb dalam perot pon dah 2 bulan. hehe. bunting pelamin :) tak sangke secepat ini, tp rezeki Allah S.W.T mane kita boleh tolak kan? bersyukur (^-^) MyEm0.Com


tak sabar nak tgk perkembangan baby ni..hari2 mummy ngan daddy die ni sembang2, soh bb membesar dengan sihat, sempurna dan jadi anak yg baik.huhu.. daddy die nak anak lelaki, sbb die kate bia boboy 1st, leh jage adik2.huhu. saye plak kalau boleh nak gigirl, tapi tak kesah pon. Ketentuan dari Nya. kite tunggu dan lihat je la nnt kan. boy ke girl?MyEm0.Com


Alhamdulillah, hari2 sepanjang bergelar suami isteri dipenuhi dgn penuh gumbira, ketawa, kadang2 je emo. MyEm0.ComSemoga perasaan sayang menyayang ini berkekalan hingga anak cucu dan akhir hayat. Aminnn..

2 comments: