Friday, January 22, 2010

Tidak Stabil


huuu..semakin tidak stabil di kala ini. pagi2 sangat mengantok. aktiviti wajib setiap jam 10pagi, tdo dan merehatkan diri selama 15minit. :)



ari ni plak terase loya yang teramat sangat. jenuh ku tahan supaya ape yg ku makan dan berada dalam perut ni sentiase berada di dalam sihat sejahtera.



tak penah2 semenjak saye keje di dalam sektor awam ni, hari jumaat aku tidak kemane2, dan hanya tidor.hari ini dalam sejarah.hahaha. tido selame 1 jam dan kemudian meneruskan perjalanan pg makan bende yang diidam2kan dengan mamai. macam diawangan. jumpe kawan saye, Has mase dlm lif dan die sempat tanye, "macam mane perasaan?" disebabkan mamai dan tidak larat saye jawap "nape tanye skang, lainkali la tanye.tak larat nk jawap" ahaks.tak tau kenape jawapan sebgitu rupe leh kua dr mulut saye..sori ye Has.sangat in mamai condition tadi. :p




Ramai yang bg kata semangat soh sabar, pembawakan budak.thanks memahami. tapi mmg sangat letih during this 1st trisemester. yang penah melalui je memahami lebih mendalam kot ek.

4 comments:

  1. huhuhu...tu ngade2 namenye...;p

    mmg tak penah2 la ari jumaat xkuar berjalan2..hmm..lepas ni aku nk kuar ngan sape la ye...??huhu

    ReplyDelete
  2. huhu..sedap mulut je..cepat la ko kawen, pregnant, nnt aku lak cakap ko ngade2.ahahah

    huhu.kene tgk la time jumaat tu sihat walafiat tak..hehe.doa2kan la ye

    ReplyDelete
  3. erm...alalala... maybe betol kot Elyn cakap. jsut bukan mengade2 lah.. isk elyn nih. tak baik. just mahu "bermanje2" aje kot. hua hua hua~!!!

    cube pasnih kalo rase lagi, bergolek2 len kali tgk camner. :P

    ReplyDelete
  4. tah..ayat tu bia la molek ket.ni ngade2 lak..hahaha..yo la..ape2la..huhu

    ReplyDelete