Sunday, January 31, 2010

Selamat Hari Wilayah Persekutuan

Hari ni KL cuti. saye cuti, tapi hubby terpakse berkeje. cian saye. di hari cuti memerap kat umah. Last Saturday pon die keje tapi saye ikot. dan pergi berjalan2 ke Sogo, pasar mlm Jalan Tar.. lame tak pegi. dan sedang jalan2 cari mkn, saye terjumpe la SPRING POTATO..sangat menarik perhatian saye..


tatau la korang maybe dah penah dengar, tp percayelah inilah pertame kali saye jumpe makanan ini dan saye sbg penggemar kentang kompem la nak cube kan. ade pelbagai perisa. tapi yg saye dapat ingat BBQ and Cheese. saye pilih cheese..:)





bagi yang nak memulakan perniagaan pon disediakan mesin dan perkakas2, korang gi la layari web dorang ni.. Spring Potato .saye rase masih banyak peluang sbb ramai yang tak kenal lagi dgn spring potato ni..ehe. pasar mlm kat umah saye pon belum ade lagi.huhuhu..


akhir kate,

No comments:

Post a Comment