Sunday, January 24, 2010

Scan Part II

tajuk ari ni terus meloncat ke Part II ek..sbb Part I saye cite dalam ni je la..sbb sket ngat.huhu..
saye scan mase saye ke klinik dekat area rumah. mase tu scan sbb sgt kompius dgn tarikh las piyed. saye mmg tak penah catat pon tarikh piyed saye :p Mule2 dokter mcm tak nak scan, die bgtau kecik lagi ni. tp sbb saye nk sgt tau usia die,saye berdegil nk scan gak.Dokter scan bgtau rahim besar dr normal, tp cari punye cari xjumpe dot nye pon.doc kate selalu kalau 6 minggu da boleh nampak 1 dot. hukhuk. sangat keciwaaa..doc kate dtg scan lagi 2 mgu..T__T
ha..ni baru la masuk topik scan part II ni, so hari ni 8 mgu kalo ikot yg saye assume la.. saye ke klinik utk scan. tp bukan klinik yg same.klinik lain pulak. tunggu punye tunggu around koi 11 baru masuk. doc bgtau kene penuhkan pundi kencing baru nmpak dgn jelas. minum air berbotol kat lua smpai rase nak termuntah. sbb minum byk2 at one time.air berperisa takpe gak,air masak ni lemah betol laaa. agak2 dh penuh perot, doc pon mule kan scan, saye doa byk2, kali ni mintak2 nmpak dah. akhirnye nampak kantung bb. tp doc cakap patot heartbeat n fetus dah boleh nampak, die cari2 tapi tak jumpe gak...T__T at last, die kate dtg semule nextweek untuk confirmkan..tak suke condition seperti ini. semoga nexweek dah boleh nampak bb and dengar heartbeat die..aminnn.. (*-*) Doa2kan semua sihat, selamat dan sempurna ye :)

2 comments:

  1. huhuhu..
    cuba bawak bersabo ckit..nnt nmpak la bb tu nnt...=)

    ReplyDelete