Thursday, January 14, 2010

Post-Mortem Majlis 5 dan 6 Disember 09



Disebabkan saye terpakse tunggu hubby saye abih OT jam 7 suku, saye dok la stay kat ofis ni berblogging. nak buat postmoterm sket utk kenduri side saye.btw, sume berjalan dgn lancar, alhamdulillah..MyEm0.Comtapi satu je buat sayeee tidak berpuas hati ialah dengan catering saye itu. ape yg mmg saye idam2kan tu la yang die boleh terlupa nak letak / bawak / or whatever it is..gerammnyee! MyEm0.ComCarpet merah! Pintu Gerbang! Bubur Kacang! Haih~ ape korang wat ni..ape yg korang ingat ni..pelik betol la. nasib boleh di refund dan ditolak ape barang2 yg die terLUPE tu. tp yg pasti saye sangattt RALAT tak de red carpet & pintu gerbang tu tau x wahai catering?MyEm0.Com mase berarak tu, saye nampak aik???mane carpet merah ku? lalu sebelah catering saye tanye dak catering tu, mane carpet merah? boleh die buat muke blur. patotnye ade MyEm0.ComMyEm0.Com.nasib baik tengah berarak, kalo tak abih la dorg kene ngan saye.mak saye pon tak perasan ketiadaan karpet tu..iskk.dahla, malas nk ingat bende yg tak bes ni. pos moterm mekap plak la pulak. Mekap dari SeindahWajah sangat2 memberangsangkan!!MyEm0.Com due2 majlis sangat superb tau kak win..MyEm0.Com thankss so much!


Goodies back sold out~ huu..ready kan around 800-900 bag. termasuk VIP. tapi abih.mintak maaf ye sape2 yg tak dpt MyEm0.Comtp mane yg saye dpt tau tu, saye gantikan ngan bunge telur.

tapi overall nye, sangat2 berpuas hati...even ade la dlm 2% yg merosakkan mud.but its ok, ramai sangat kawan2 yg datang! kawan2 skolah rendah, skolah menengah, matrik, upm,rakan2 sekerje MOTOUR (wlpun rase ade 2-3 org je dtg, takpela..faham~ MyEm0.Commereka bz), rakan2 sekerja JKM (bos dept saye pon datang tauuu..) dan rakan2 lain..tq sangat korang! cayanggg korang! ilang stress pasal 2% tu..MyEm0.Comnah! untuk korang sume..meghelippp!~hehe. cukup la pos-moterm untuk kali ini ye.kalo ade lagi nnt saye continiue part II plak keyh..MyEm0.Com

4 comments:

  1. hai..tudung putih tu utk nikah ye..?lawa sgt..tempah ktne?

    ReplyDelete
  2. aah, tudung nikah..dekat
    http://koleksivispera.blogspot.com
    tgk label tudung nikah

    ReplyDelete
  3. hai aleiz~

    wah tahniah semuanye berjalan lancar walaupun sedikit keciwa dengan ketiadaan red carpet.. kalau i pun frusttt..

    vispera punye awning tu kedepan sangat tak dear.. hee~ masa ur hubby kiss ur dahi kan dia tercucuk hidung tak...^^

    ReplyDelete