Sunday, January 10, 2010

Kisah Pre-Honeymoon 10 Dis - 12 Dis 2009


cite dah basi..ahaha..tp nak gak cite. :p

nk stori kemane kami pigi after knduri side saye ari tu kan..sedih gak, tak dapat ke Pulau Tioman, tmpat idaman saye untuk berhoneymun. tengkujuh. so kami plan ke rumah Maksu hubby saye untuk berpre-honeymoon. actually rumah Maksu takde org dok. weekend je kdg2 dorg sedare mare tdo sane.


First Day

so, kiteorg pon sepakat la nak p tdo sane 2 mlm, sambil nak berswimming2, makan shushi, mkn shushi dan mkn shushi.ahaha..mmg antu shushi la kiteorg ni. haihh~ umah tu dekat sgt2 dengan JJ AU Keramat. yg penting ade Shushi King hokeh...

first day sampai kiteorg da serbu siap2 da Shushi King tu dan shoping sket2. hehe..
lets the picture stoly laa.. :p


Chef




**kami kebosanan smbil tgu chef td buat shushi



ha amik! mcm nk dok smgu..hee

alaaa..nak smbung utk 2nd day tapi memori card plak tak ingat letak kat ne..drpd hold cite ni so jalan dulu la first day ek.lame sgt da post ni ade kat blog ni.tgl nk publish je.huhu.

da jumpe memory card nnt kite continiu plak utk 2nd day.

No comments:

Post a Comment