Tuesday, January 19, 2010

Alhamdulillah ~


Alhamdulillah. Rezeki Allah S.W.T. (^-^) tak sangke ade bb dalam perut..Bunting Pelamin org kate.hehe. sampai 3x saye buat urine test.

  • 1st mase jalan2 kat Cathay Damansara nak gi tgk AVATAR. mase tu saje2 beli. sbb tgu period yg tak kunjung tibe. firstly kua 1 line, okla. after gi makan, saye keluarkan balik tibe2 ade 2 line dh. saye dan hubby assume takde ape2 la.mungkin tester tu rosak. huhu.:p

  • 2nd beli Khamis lepas, itu pun setelah dihasut oleh kawan saye yg preggy gak, Shidah soh test lagi.so saye beli yg extra mahal dr 1st time la. kali ni, terus kua 2 line. time ni dalam keadaan samar2, caye ke tak caye.huhu.

  • 3rd time terus ke Klinik. dan di sane saye buat lagi skali UPT, and its +ve again..ahah..amik, tak caye sangat.Doc kate mase ni bb kecik lagi.sebesar kacang.sangat kecik wahai bb ku.. :) membesa pasni dengan sihat dan cargas ekk.. :)

tapi takot jugak bile teringat effect mase sakit perot disebabkan angin tu, saye mintak hubby ngn mak urut.mintak2 takde ape2 jadi kat bb tu :) Kalo ikotkan doktor, dah 7 minggu. dah sebulan 3 minggu.

Mintak2 kedua2nya sihat dan selamat. Aminn... :) doa2kan ye korang.

6 comments:

  1. tahniah!!
    tahniah!!

    aku pon nk bb gak..doa2 la aku cpt kawen ek..~

    ReplyDelete
  2. hehe..tq :)
    yee..aku doakan semoga cepat la korang kawen.tahun ni jugak.tahun depan dah ade bb.huhuu

    ReplyDelete
  3. tahniah!!!! seronok dengar....
    wah hasil dari kerja kuat erk??hahaha...

    kak tash doakan ibu dan anak sehat...

    ni ada beberapa pesanan nie...

    jgn minum ais semasa mengandung nanti kembar air..sakit nk beranak.. satu lagi elakkan mandi malam yer

    ReplyDelete
  4. wah wah.... a BIG CONGRATULATIONS ya..~!!! sangat TAHNIAH~!!! :) doa-doa le mana tau dapat upin & ipin ke? hua hua hua... gile meriah abes idop :D

    tahniah again. :D

    ReplyDelete
  5. kak tash: alamak, takleh minum ais ek?huhu..baru pas..mandi malam pon baru buat mlm td.hahaha..okeh2 pasni takkan ulang dah..tq soo much kak tash..doa2kan tauu

    jawa: hehe..tq2..wah upin ipin ekk..insyaAllah..thanks again :)

    ReplyDelete