Monday, January 25, 2010

Aku Rindu Sayang Kamu (^__^)

saye sangat rindu same si hubby ku di saat ini.hukhuk.jangan la nak meluat sangat. saye suke, jadi saye tulis.tak suke jangan bace :p ahakss.~

ari ni nk p dating lagi la. ke mane plak ek. smlm dh gi Old Town, mengidam makan Asam Laksa Old Town.sedapppnye laaa. teringin plak nk makan lagi.ade sape2 nk gi lunch ni?huhu. ni gambaran makanan semalam. saye punye hanyalah Asam Laksa dan Ice Chocolate.yang lain milik si dia.huhu. lagi 1 xsampai lagi mase ni. French Toast kesukaan bersame :)


Disebabkan rindu dan sayang, lagu ni asik terngiang2 di corong telinge ni.hukhuk.

AKU RINDU SAYANG KAMU - BLACK MENTOR

Siang dan malamku kini menjadi satu

Terasa sedihku bila tiada mu

Apakah ini dinamakan cinta oh

Menjadi aku yang punya

Apakah kau dah tak sepertiku

Rasa hari-hariku tak menentu

Bagaikan lilitan terikat di jantungku

Terasa sungguh

Aku rindu sayang kamu

Matamu aku cinta kepadamu

Sayang kamu

Apakah kau rasa sepertiku

Rasa hari-hariku tak menentu

Bagaikan lilitan terikat dijantungku

Terasa sungguh..........

3 comments:

  1. erk..apekah. ngidam makan aje... sterotype sungguh. ngidam le nak peti ais baru ke... sofa baru ke... tv lcd 42" baru ke.. hu hu hu... baru lah ibu yang moden :P

    hahahaha *whoop...standby nak elak matukan dari hubby kamu*

    ReplyDelete
  2. isk...typo. senget abes kibod ku ini...

    "matukan" = patukan

    ReplyDelete
  3. ahahah..tu la..excited ngat menaip.typo sudah. uishhh..bahaye tol nk ngidam barang2 tu.jangan2.bahaye...hakhakhak

    ReplyDelete