Monday, November 30, 2009

.:Promosi Tudung Nikah & Tunang:.


Salam,


Jika anda ingin mendapatkan tudung nikah atau tudung tunang secara percuma, kami akan menaja satu bulan satu pengantin bermula Januari 2009. Promosi besar - besaran ini adalah untuk merealisasikan impian anda menggayakan tudung pilihan dihari bahagia dan juga ini adalah tanda terima kasih di atas sokongan anda terhadap pihak Koleksi Vispera.


Selain dari itu, jika anda terlepas peluang untuk menerima tajaan, kami juga akan memilih secara rawak pemilik blog yang bertuah untuk menerima voucer diskaun 50%.


Andai kedua-duanya terlepas, anda masih memilik kupon voucer diskaun 10% kepada semua pelanggan yang berdaftar sebagai Ahli Rangkaian Vispera mengikut terma dan syarat.


Bagaimana caranya? Mudah sahaja..
  1. Daftar sebagai Ahli Rangkaian kelab Vispera.

  2. Jadikan entry ini sebagai entry pertama (sticky mode/post) anda di dalam blog dan link terus ke alamat ini http://koleksivispera.blogspot.com/
    Untuk majlis bulan Januari tarikh entry anda adalah pada 30 November 2009
    Untuk majlis bulan Februari dan Mac tarikh entry anda adalah pada 10 Disember 2009.
    Untuk majlis bulan April, May dan Jun tarikh entry anda adalah pada 31 Disember 2009

  3. Buat satu entry mengenai TUDUNG/SELENDANG/VEIL IDAMAN SAYA berserta gambar tudung/selendang/veil pilihan anda. Anda juga dikehendaki meletakkan logo Koleksi Vispera sebagai penaja pilihan dan link terus ke alamat http://koleksivispera.blogspot.com

  4. Anda dikehendaki meninggalkan alamat blog anda diruang komen bagi memudahkan kami menjejaki anda.

Apakah syaratnya??


  1. Emailkan butiran berikut ke koleksivispera@gmail.com
    Nama Peserta :
    Nama Pasangan :
    Tarikh Perkahwinan/Pertunangan :
    Lokasi Majlis :
    Warna Tema :
    Jenis Baju : (termasuk material & design)

  2. Terbuka kepada semua bakal pengantin di serata tempat dan tarikh di antara Dis 2009 - Jun 2010. Kos penghantaran ditanggung oleh pemenang.

  3. Anda dikehendaki menghantar 5 keping gambar majlis bagi tujuan promosi di blog kami. *Gambar akan menjadi hak milik kami bagi tujuan promosi sahaja.

  4. Segala keputusan adalah muktamad.

Bila pengumuman pemenang?
Ia akan diumumkan secara berperingkat seperti berikut

  • Penajaan bulan Januari akan diumukan pada minggu pertama bulan Disember, maka pengadilan akan dibuat sehingga 30 November 2009.

  • Penajaan bulan Februari dan Mac akan diumukan pada minggu ketiga bulan Disember, maka pengadilan akan dibuat sehingga 10 Disember 2009.

  • Penajaan bulan April, May dan Jun akan diumukan pada minggu pertama bulan Januari, maka pengadilan akan dibuat sehingga 31 Disember 2009.


Sunday, November 29, 2009

Setel!

huuu..alhamdulillah, dah setel pasal kek hantaran saye..huhu..agak bingung memikirkan tadi, dan skang dh setel...yippii!!..saye telah memilih kek dari koleksi Coloured Sugars yg di perkenalkan oleh Fara..ekeke..thanxxx sgt2 fara :)) ni koleksi gamba2 kek yg cantekk dari Coloured Sugars..enjoyy~





Wedding Cake~

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa koranggg...saye terlepas pandang sal kek, las2 tmpat yg saye buat kek time tunang ari tu..iaitu Blooming Cake, dh tutup tempahan...iskkk..sediynye...ade tak sape2 tau kat ne yg buat kek icing tp nk dekat2 je la area Damansara ke, KL ke..tak pon ade perkhidmatan penghantaran ke..

sedih..sedih..sedih..

4 or 5 days~

ticker ni leh lak lain2, yg atas tunjuk 4 days, sebelah kanan ni tunjuk 5 days..mane 1 ekk?

hurmm, cuti 3 hari ni tak smpat nak hapdet blog langsung...huhuh..surf itenet pon tak smpat..sadis~ k ni nak hapdet checklist spnjg cuti 3 hari yg lalu n kot ade terselit2 yg lupe2 nk hapdet.

Hari Rabu ari tu dh pg fitting baju ngn kak win..weeeee~ suke2..balik dr umah kak win koi 12.30 am, huuu..tp takpe, sgtt puas hati..tgl veil ngan tudung je nk jahit bead, ari rabu ni pg lagi utk fitting..:))


Baju nikah dah amik dr Zai Collection khamis ari tu, tp tang tangan tu kain kosong lak die buat..so sedang buat pengubahsuaian yg ala kadar..tempek lik kain perca yg lebih, kat situ, dan tambah sikit bead di situ..baju tu agak kosong la..tatau nk wat camne..isk2..

Tudung nikah pon dh dapat dr Koleksi Vispera..huhu...alhamdulillah, match dgn baju nikah saye..risau woo lain kaler..hehe..cantek ngat tudung CT tu..thanks awe :)

dan, dgn banggenye saye nk umumkan, bilik saye dah siap decorate!!yeayyyy!! 2 hari je org Indon tu buat keje..dan hasilnye sangattt menarik walaupon die baru 1st time buat decoration spt itu.., nk tunjuk gamba, dlm henpon Mr tunang lak..tp, kalau nk suprise, tgu lagi 5 hari la kann?? :p



Tuesday, November 24, 2009

Catering

Saya berjaya memonteng selama beberapa jam ari ni..hehe..utk setelkan pembayaran catering..70% lagi nk byr..20% da deposit awai2 tu..10% after majlis..huhu..cuak gak td bwk kuar duit byk2..alhamdulillah, dapat membawa $$$ dgn selamat dr Maybank Medan Tuanku ke bank AL-Rajhi kat Jalan Ampang..pg bersama dua cinta hati saye :)) ups! mak + abah la..hehehe..

balik tu mak saye ajak singgah Udani Carpet, nk tgk karpet utk bilik saye dan utk ruang tamu.. hehe..udah ku rembat karpet berwarna coklat,cream & Hitam utk bilikku..pelik ke ek warne tu? mak kate matching ngan lampu chandellier saye yg bewarne itam juge tu..hehe..mak plak bejaye rembat karpet yg beso nye 13x10 kaki..huhu, besooo..abah dh pok pek pok pek, tiap kali raye @ kenduri, mst beli karpet baru..huuh..penuh dh setor..ahaks~

Checklist


9 days more..huu..dh start berdebar2..saye nk checklist sket la ape yg dh setel & blm setel..ari isnin ari tu, dh amik cincin kat Elwai Corporation..cincin Habib Jewel yg sgt simple..huhu..boleh la nk buat sarung utk batal air sembahyang..nnt saye snap gambar..ahaks~
    • Bilik masih belum siap..nak wat border tu takde lagi org buat tu..hopefully dpt siapkan by mgu depan jugak..
    • Lampu idaman sudah dibeli..ni nak letak kat syiling..tak jadi nk letak kipas..huhu..
    • Coklat dah siap 400++ bijik..tataula ape rase..huhu.. yg bukan pakar buat, biase la kan..heee, nnt pas wedding nk gi kelas buat coklat la :)
    • Lapik polystrin baru siap 1 kpg..ahaha..malas tol nk buat..
    • Doorgift ngan paperbag utk side lelaki aka VIP dh setel, tgl nk decorate sket2 je..
    • Doorgift ngan paperbag utk tetamu pon dh setel..
    • Hantaran kompem la tak buat ape2 lagi..huhu
    • Penanda arah tak ciap lagi..
    • Bunga manggar abah dh buat pencucuk..tgl nk cucuk2 bunge2 tu disitu..
    • Tq tag chaol dh buat kan, katenye dh siap..tp lum amik lagi kat die..
    • Baju nikah dr Zai Collection, leh amik esok = Khamis
    • Tudung nikah dr Koleksi Vispera pon akan amik esok = Khamis
    • ape lagii ekk? nnt kalo ingat hapdet later la..

Sunday, November 22, 2009

Ticker 11 days..~

Eh, betol ke ticker ni..tggl 11 hari lagi kee??mcm salah je...huhu..betol ke?? asal saye kire ade lagi dlm 12 hari..ish..xleh caye tol..huhuhu..


source

source

Demam


huu, bengang nye pasal lupe nk cite sal ape aktiviti weekend ari tuh.. hehe...jumaat ari tu dgn tidak sangke nye demam menyerang..time lunch yg panjang tu saye da dapat rase kelainan diri saye, pening dan agak tidak larat..ptg tu di rumah Mr Tunang ku, saye rase sangat pening, dan badan lemah dan sakit2..

source



dan akhirnya saye realise yang kalo cenggini, maknenye saye demam ler ni..diperkukuhkan lagi bila saye lik umah sejuk2 melanda. saya terus capai sweater dan stokin, tido..saye ni kalo demam, mmg teruk nya di mlm hari..then,pukul 3 pagi terjaga, tak tahan dan mak tengah solat, tanya dah mkn ubat ke?dah, td padahal, magrib smlm saye mkn ..;p pstu mak kate, makan lagi sebijik la, mak buat milo panas ye..huuu..terharunye koi 3 pagi mak nk buatkan milo utk saye ..isk2....pasni dh kawen, mak xleh nk layan aku cmni kan..sedih plak T_T nnt mintak2 Mr Tunang pon layan saye cenggini :))


Alhamdulillah, sihat dah ari Ahad ari tu..huu..kalo tak byk la bende tergendala nk buat..dan saye dapat pergi ke wedding rakan sekolah saye ..nnt saye uplod gmba, lupe nak bwk.. fara,saba yee..ehehe btw, "Selamat Pengantin Baru utk Fara & Kimin, Semoga berbahagia sehingga Akhir Hayat~ Congrats!"

Baju Nikah yg Tak Siap2!

rasenye dh dekat sebulan stengah baju tu saye hantar kat tailor saye yg saye biase anta baju2 raye dan baju2 kenduri..dari 30 Oktober (tarikh sepatutnya baju tu siap), sehingga sekarang baju tu masih sedang dijahit..dan saye realise yang dia baru nk potong kain tu selepas 30 Oktober tu..haiii..menguji kesabaran nye..dari 2 mgu lps, dijanjikan lagi sket2, tgl nk letak butang, sampai pagi ni saye tepon, die mintak disiapkan lepas raye..ehhh, ape hal lak..baju saye tu kalo saye nk jahit bead, sempat ke nk jahit kalo lepas raye baru nk siap???? kalo nk tgu esok nikah, ari ni baru nk amik, baik saye hantar lambat2, xperlu la saye hantar awal2..saye hantar awal2 maksudnya saye perlukan baju tu disiap awal! tu pon nk kene bgtau ke? ni dh tahap gaban marah ni..hurm >:

Wednesday, November 18, 2009

Gamba Pre Wedding~

Yeayyyy!! saye dh dapat gamba2 pre-wedding kami dr Incik Fazrul dr TwentysixArtwork aka official photographer kami..heeeeee...suka2..ni utk tatapan sume ye..mmg smart dan cantek gambar yg ditngkp oleh incik Fazrul yg di bantu oleh cik elin ni..(pssstt: kalo tak mention name die, nnt die marah..heheee..) yela, saye tau la bukan model tu yg cantek..saye ckp gamba tu cantek..hehe..sape yg berkenan, leh la risik2 fotopages fazrul tu ek..:)











cukuplah, kang muntah lak..nk tgk lagi? sila layari web Incik Fazrul

Akhirnya~

akhirnya dapat juga saya dan rakan2 disini membuat rutin2 kami berjalan spt biase --->surfing IT..hehe..kami agak mati kutu dan tidak keruan stengah hari ni tak dapat surf intenet..huhu..kenape tah..sabotaj ke pe?? T_T apelah salah kami..kami hanya mengisi masa lapang..;p

dan, ticker dh menunjukkan tinggal 16 hari lagi sblm saye bertukar status Cik => Puan..nak due2 boleh? Cik Puan..hehee..smlm saye dh stat buat coklat..ups! kantoi..okla2, actually saye nk bg doorgift untuk para tetamu coklat yg dihasilkan oleh saye sndiri :) Coklat tu slh satu la bende2 di dlm paperbag nnt..hopefully larat la saye nk buat sehingga ke ++2000pcs..uwaa..larat ke? buat2, 9.30 trus ttdo dpn tb..tak smpat saye nk tgk coklat yg saye hasilkan tu..hehe..pg ni mak tolong kuarkan dr acuan, masukkan dlm bekas..tq mak :) doakan saye larat dan sempat membuat dgn jayanya coklat2 tu ye...(^-^)

Monday, November 16, 2009

Birthday my bucuk!

semalam besday my ucuk tunang..selang sehari je besday kami :)) saye 14 nov dan dia 16 nov..yelah2, saya lagi tua dr die...tp 2 hari je...=) Semalam saye beli kan Rasberry Cheesecake untuk die..hehe..kek kesukaan die..so saye belikan la die sepotong..sepotong cukup! xleh byk2..hehhe


slps tu, kami plan nk celebrate @ Shushi King..mmg kami ni hantu shushi la.. ;p balik tu, singgah dulu rumah Mr tunang, dan kebetulan lori bawak set perabot utk bilik die, sampai..so, kami tgu la smpai lori tu abih wat keje die..baru gerak ke Shushi King..mmg have fun together-gether..dan lihat la hasilnye..biar gamba bercerite yeee..



susun menara plate shushi...

dah kenyang, kami ke Petronas utk isi minyak dan...jeng jeng jeng..hehe.smpat snap gamba mamat ni..keke

Sunday, November 15, 2009

::Pre Wedding Photoshoot::

ari ni saye dan Mr Tunang ade pre wedding photoshoot oleh Incik Fazrul dan dibantu oleh Cik Elin ..adiah Birthday kami katenye..tq :)) hehe...dalam area 9.00am kami dah smpai kat lokasi shooting kami aceehhh, berangan artis..huhu : FRIM..alhamdulillah, pagi tadi hari sangat baik, tidak hujan, dan tak la terlalu panas..hurmm,tema nye, adalah seprais..tgu saye dpt hasilnye dari incik fazrul dlu..kaku jugak la saye ni dlm berposing..tak reti pon.tak bese la katekan, tgkp gmba sndiri biase la ;p so kirenye ni sbg langkah awal utk prepare senyum cmne, lentok cmne,pose cmne..hukhuk..cian jugak la incik fazrul ni nk suruh kami ber2 berposing.. xpela, name pon photographer kann..kan..?
dr 1 tmpat, ke 1 tmpat kiteorg berhijrah dlm kwsn frim tu, berpoloh2 la, abis mekap mak..dgn kelaparan.. dan selendang saye yang tak keruan..ishk2..takde idea nk fesyen kan tudung td..T_T ..mcm makcik2 pon ade..T_T' ..tapi, sangattt enjoy!! hikhik..jadi gian plak nk berposing ni..hehe..cian cik elin tu, nmpak keboringan dan kepenatan die meneman & assist fazrul..tq ye korang be2! (\^-^/) tak sbr nk tgk hasilnye..utk pengetahuan korang, incik fazrul ni, 1 opis je ngan saye..so, esok saye dh boleh tgk kot gamba2 kami..hehhe..sape2 yg masih tercari2 photgrapher yang berkaliber mcm incik fazrul ni, leh la risik2 blog die..psst..tolong promote nih..;) tp bg saye, mmg hasil nye superb! and sape yg nak pakej2 bertunang dan servis menjahit baju, leh gi kat blog mis elin ni..die ni amik fashion designer tau time kat UITM dlu..so banyak menjahit baju2 pengantin..cantek hasilnye..tak caye?? gi la tgk blog die tu.. hehe..k jumpe esok lak la...ari ni sgt penat.. daaaa~

Saturday, November 14, 2009

14 November 2009


happy Birthday to me...

Happy Birthday to me..
Happy Birthday to meeee..
Happy Birthday to meeeee...


ari ni besday girl seawal jam 9 pagi dah bangun..erk! awal ke?hehhe.. ari ni ade appoinment ngan Kak Intan (D' Intan Collection) utk fitting baju mlm berinai.. sepatutnye ari ni saye kene bertugas di Karnival Warga Emas, tp mintak excuse..nasib teman2 opis memahami..tq u all! sepakat nya, kami pilih baby pink untuk songket nk dipakai mlm berinai nnt..huhu..mule2 nk pilih kaler baby blue, or pepel cantek..tapi kak Intan kate takot tak masuk dgn warna2 bunga kat pelamin saye nnt..so, sekali lagi saye akan pakai warne pink selepas bertunang ari tu..eh, baru saye teringat..saye tak pernah tunjuk lagi gamba2 bertunang saye kan..maklum la dah basi..huhu..ok, kembali kpd cite asal..dh fitting, pg ke Celcom utk uruskan hal2 berkaitan penyalahgunaan nama tunang saye..mangkok mane tah yg gune name die utk register bill celcom. tah bile kami pakai line..masih setia dan rajin topup menopup ni..dan bill tu plak dh tertunggak..RM700++ haishhh,kurangasam tol..pg sane, staf tu plak cek dlm sistem, rupenye ade 2 line! mmg kurang segala2nye la sape yg buat keje ni..xde keje lain ke, nk gune name2 org..? miskin sgt ke? >: hurm..lg 1 bill plak RM200++..pandai plak tu tukar2 alamat bill supaye kita tatau mereka ngah buat keje2 terkutuk ni..okla, cukup la tu..emo dh besday girl nih..



ok, sambung cite yg menarek..after zuhur plak, saye+mak+abah+kak an(my kazen) ke Chowkit Road nk beli paper bag and doorgift utk VIP..hujan lebat plak mase kami mengangkut beg2 yg superb berat tu..berapa ratos beg tah yg saye jinjing di kiri dan kanan saye..leh kuar muscle nih..em,maklumla Chowkit tu kan sangattt la sesak..terpakse la parking jauh sket..pastu kami truskan misi kami mencari paper bag utk VIP..:)) sangat sukee paper beg tu..dan sgttt berbaloi-baloi..~ nnt saye snap gmba ye..hehe



after maghrib plak, saye kuar bersame2 tunang saye ke Wangsa Maju, amik gelang..mule2 ingt nk celebrate kat Secret Recipe, tp dh lmbt..dorg tak amik order dh..just leh order kek je..huh! so, saye order MilkShake Oreo ngan Oreo Cheesecake n HiFibre Cheesecake..:)) erm, las2 kami trus ke MALI"s Corner utk mkn CharKuew Teow yg di idam2kan..*wink*wink* sangat seronok!!heheh..sbb dh lame tak pekena charkueteow kat Mali's ni.. yg besa saye order..hehe



Milkshake Oreo+Oreo cheesecake+hifibre Cheesecake


nasi lemak si dia..

yuhuuu..char kuew teowww!!

Thursday, November 12, 2009

-Cuti Approved-

Cuti saye diluluskan...hehe..total cuti saye 11 ari je..tak lame..7 ari di side saye dan 4 ari di side Mr Tunang..cuti Mr Tunang pon dh approved :) yipppiiii~ tinggal lagi 21 hari lagi..alamak! debaran lum lagi terase la..sbb byk lagi mende yg saye tak nmpak..antaran 1 ape tak sentuh lagi..sbb saye nk gune fresh flower. baru order dr kak lisa, dr IR trade2u . web ni she yg bg. tq she :) hopefully kak lisa leh sediakan kesemua yg saye order tu, sbb die kate takot tak cukup..isk isk..jangan la kak..cian saye nnt..jatuh cinta tol dgn hantaran yg she buat, baik dr side die or side lelaki..sangattttt marveloussss!! cantekkk n sweet sangat..ni yg tak sbr nk tgk hasil hantaran sy nnt..saye ni bukan reti ngat tang gubah2 ni..huhu..nasib ade jiran yang baik nk tolong nnt..tq auntie..





Monday, November 9, 2009

Congrats to Me!!~ (\^-^/)

Akhirnya, saye tak perlu pening2 pk sal tudung nikah, sbb saye dh menang promotion yg dianjurkan oleh Koleksi Vispera..berbaloi baloi..hehe..dpt 50% offer gituu..tak sangke plak entry tudung nikah saye ni bertuah dipilih sbg pemenang :) tq to Pn Vispera sbb beri penghargaan ni kat saye, n tq juga to Ariani , sbb sudi melayan pertanyaan saye that day.. kalo die tak reply, mesti saye masih mencari2 tudung nikah idaman saye..huhu..mcm artis bg ucapan menang anugerah plak..;p untuk kawan2 yg masih mencari2 tudung nikah@ tunang, leh la try masuk contest yg dianjurkan Koleksi Vispera..mane tau rezeki kite menang kan..yg penting kite dh cuba..


Dengan ini pihak kami ingin mengistiharkan, bahawa pemenang blog bertuah pada bulan Disember 2009 ialah Ziela. Oleh itu, beliau layak menerima voucer diskaun 50% untuk tudung impian beliau. Setinggi penghargaan terima kasih saya ucapkan kepada Ziela kerana sudi turut serta didalam promosi kami. -di petik dr blog Koleksi Vispera-

Sunday, November 8, 2009

:Facial:

saye terlupe nak hapdet tentang facial saye hari Jumaat ari tu..ramai yg kate kene buat facial 1 month b4 wedding. so mcm biase pukul 12.00 tghari saye telah bergerak dgn pantasnye ke stesen LRT untuk ke The Mall dimane saye dh buat appointment dgn Herbaline, The Mall actually, Herbaline ni branch die ade kat deret umah saye je..tapi disbbkn weekend saye sgtt bz, saye rase tak smpt nk pg, so saye pon gi la yg kat The Mall ni..so, smpai2 saye diterangkan dgn facial2 yg ade, saye nk try yg only for 1st trial RM 38.00/session. kat The Mall ni spesial sket, once kite pegi buat treatment, akan free Fish Reflexology..very interested experience..hhuhu..xpenah pon saye gi wat Fish Reflexology tu..huhuhu facial tu around 1 1/2 hours..sblm ke bilik untuk treatment, kita akan diminta utk rendam kaki dalam Sea Salt, lebih kurang dlm 5 minit, dan trus ke Fish Reflexology erk! 1st time masukkan kaki, rase nk pijak je ikan tu..gelinye makkk! selesai Fish Reflexology, saye diminta menghidu aroma theraphy, dan terus ke bilik treatment. facial ni menggunakan 1 machine, tatau la pe name machine tu tapi sangat la ngilu bunyi nye..pastu sesi picit memicit, sampai mengalir air mateku ini..hukhuk..dan akhir sekali mask..dan sangattt rilex treatment tu, sampai saye tertido dgn lenanye..selesai facial, dihidangkan Spa Soup, sedap tp ade rasa serai.. kua2 tgk jam 2.57pm???alamak! da lambat nk masuk opis..huhu..sempat lagi dgr penerangan Beautician untuk produk2 sesuai dan hasilnya habis $$ saye beli produk die sbb terpikat ngan produk yg berasaskan herba..huhuhu..gamba later la saye upload..urm, mmg superb la facial tu..sape2 nk try, gi la..tp kalo rase tanak pakai produk die, bgtau terus terang..sbb die mmg akan proposed kite beli produk die :)

Thursday, November 5, 2009

-not in mood-

ari ni saye rase sangat la takde mud, ngantok..sume ade..kenape ekk..mungkin saye tengah geram dgn someone yg mcm acuh tak acuh melayan kami sbg klien or pemenang ..actually, kami merupakan pemenang grand prize untuk kuiz yg dianjurkan mase Pameran Pengantin anjuran Urban Vibe di The Mall 7-9 MAC 2009..hadiah nye,sepasang cincin berharga RM 2000..tatau la kan.. dlu kami dh fon dan mereka minta saiz jari, dan kami dh bagi dan dorg kate boleh collect within 1 week...suddenly, after 1 week, 1 of the staff said kene ade kad kawen, sbb tujuan utama untuk perkahwinan, takot kiteorg guna untuk suke2 kot..mase tu baru bulan berapa kot nk buat kad kawen..saye rase dalam bulan 5..awal sgt kot..then takpela, kami hold dlu sampai la ni dh siap kad kawen, saye call balik, sgt bz plak person incharge tu..nk jumpe takde free..:( ade ke die tanye saye td, ur wedding bile, saye ckp 6 dis. dan dia ckp pe tau, 4hb nnt saye anta la ke umah u..ehhh..helo, takkan las minit baru nk anta?? kami plan nk pakai skali cincin tu time membatalkan air semayang..hurmm, skang kami tengah setup appointment nk jumpe die..yg super duper bz tu..sabo je la..die tatau ke yg saye dan Mr Tunang ni bertungkus lumus mase jawap kuiz tu..sile hargai n u guys know what, tengah bukak web Urban Vibe nak link, tibe2 tergerak ati nk tgk gallery photo kat situ, dan saye terjumpe gambar2 kami..ahahah..terus ade mood semule tp still sleepy..hehe ..malu nye..gi paparkan aksi2 kiteorg kat situ..ish3..


*sesi membuli kami*

p/s: tgk Mr tunang saye tu, semangat..hehehe..jgn mrh ye cayang =)

and the winner is.............jeng jeng jeng

gambar kami semase penyampaian adiah =)

Tuesday, November 3, 2009

30 days:

- waaaa..so nervous..30 more days left... -

Sunday, November 1, 2009

Tudung Nikah

saye masih pening, pening dan pening utk pk pasal tudung nikah ni..tudung ct ke?tudung ekin ngna selendang ke..isk..n mase tengah bace post rakan2 blog, saye terjumpe blogger yg baru melangsungkan perkahwinan di bulan Syawal ari tu..cantek sgt tudung ct yg dipakai semase nikahnye...dgn curious nye, saye email die tanye tentang tudung ct tu, dan die memblas email saye, tq ariani sudi layan saye..=) dan die bagi saye web ni utk saye tgk..Koleksi Vispera..cantik sangat tudung ct yg dihasilkan oleh Koleksi Vispera ni..ni cth2 tudung ct yang saye maksudkan..dekat blog ariani pn ade picture time nikah n she wearing tudung Vispera ni..comey sangat..~