Wednesday, December 16, 2009

Perihal Bertandang~

hehe..saye tau saye tak banyak bercerite even tak penah sentuh pon kot alkesah preparation majlis bertandang saye :) sbb mostly baju n pelamin sume di pilih oleh my mil..so, saye just pilih mekap je. yang lain terserah kepada my mil. thats why saye tak de expose about majlis bertandang ni. sampai ade bloggers tanye saye takde majlis bertandang ke?hehe, ade la dear..cume tatau nk updet ape..even sebenanye byk kesah2 nye kan..;p dan utk pengetahuan korang, majlis bertandang saye ni akan menjadi majlis reception fo my sis in law.. maksudnye ape?? maksudnye, nnt ade 2 couples pengantin la. hehe. yess, kakak husband saye akan jadi tepanten baru plak pinjam word indah ek fara weekend ni..19 hb nikah and reception on 20 Dec.. yang akan memekap saye nnt ialah Amy Janz =) dan baju saye amik dari Wazira Collection, Plaza Alam Sentral, S.Alam. Semalam dah raptai wah! siap beraptai2 lagi..jgn main2.. :0 xde la, raptai utk bebudak flower girl tu. bg dorg tau mcm mane care dorg akan berjalan, n bincang dgn technician situ utk lampu, sound and slideshow nnt.huu..tetibe nerbes..my sil kompem lagi nerbes! sye bertandang saje kan..biase2 je .. so, tgu gamba la nnt ekk..:p nnt saye upload gamba preparation dewan dan raptai yg tak berape nak raptai.. ;p

1 comment:

  1. huh..time tuh mmg cntik ah lala..ape??mcm noraniza idris..hee..alorhh..time knduri bertandang pon xpat snap pic sme2..sbb m.ngah mengalami kesakitan pewot lak time tuh..neway,,mmg sgt2 sweet...

    ReplyDelete