Thursday, January 7, 2010

Mari Menengok Gamba Part 3

Picture by TwentysixARTWORK yg suci bersih, masih belum diedit oleh beliau.







6 comments:

  1. biler nk kawen lg..nk jd pengapit..huhuhu

    ReplyDelete
  2. i suka bila ada frame n guest book tu.. hope masa majlis saya nanti pun dapat buat camtU.. oh ye nak tanye yang kaki u letak frame tu kan photog yang provide ke or awk beli sendiri..? thanks for sharing..^^

    ReplyDelete
  3. atiqah| i jawab utk u yer..kaki tu photographer provide..if u nk bli the cost bout rm150 utk yg mcm dlm pic..but ade yg lg cheaper..u can find it kat any art shOp..=) sharing is caring...

    ReplyDelete
  4. elyn: sekati ko je,ko tu bile nak kawen?

    cik belle: thankss..pelamin yg penuh dgn seribu 1 kesah..ahaks~

    atiqah: aah, da ade org jawapkan..kaki tu photog saye yg berkaliber tu yg bawak..hehe.

    elyn: tq dear.. ahaks

    ReplyDelete
  5. aku ada tulis dlm book tu juga.ehehh

    ReplyDelete