Wednesday, December 30, 2009

Mari Menengok Gamba Part 2~


nak bg review tentang majlis saye ari tu..tapi nnt2 la..tgu rajin..skang rajin nk uplod gamba je.. :) sekali lagi gamba dari twentysixARTWORK =)) gambar persalinan dan malam berinai :)) sangatttt suke sume gamba yg incik fazrul amik! ade 4 persalinan termasuk 1 utk hubby ku. baju bollywood, puteri melaka, arabic and terakhir sepanyol.tapi mase ni, mmg letih sangat2!! sakit belakang. mate pedih. dari pagi hingga ke pukul 3 ptg sesi majlis pernikahan, terus stat dengan persalinan time ni sayang tol nk basuh mekap kak win isk isk berposing utk 4 persalinan, sampai pukul 7ptg, terus buat persiapan after maghrib untuk malam berinai plak..bygkan korang, betape penatnye..utk ari itu saje lebih 1200++ keping gmbar ditgkp dengan jayenye oleh Incik Fazrul. huhuh.siap soh abh beli air kacip fatimah lagi b4 mlm berinai tu sbb mmg dh tak larat sesangat.




Bollywood ~


ala2 pretty zinta tak?hehee


Puteri Melaka~


Arab~







Sepanyol~



picture Malam berinai..bersongket pink.. :)


pengapit express di undang khas dari Sg. Buloh.thankss anis. :))




anis and kakaknye with bride & groom~

sanak saudara~




ok, dah la gmba untuk Persalinan & Malam Berinai..sikit2 dh la kan. kang korang tak larat nk tgk plak. kite jumpe post selepas ini ya. (^-^)

No comments:

Post a Comment