Tuesday, December 1, 2009

Checklist 3 days before~

ish3..malas nye nak hapdet checklist ni..tu kek leh smpai tertinggal nk mark tu...T_T..
ok, start!
  • smlm dh berbincang ngan Videographer ape style yg nk dibuat..huhuh..basically dah nampak la sket2 camne abg harun nk stylekan video tu...
  • dah re-confirm dengan kojack, MR Dj + PA system. die kate akan sampai around 10 am 6 disember tu..xsmpt la nak cari lagu tambahan..isk isk..
  • KOmpang last week dah confirm, akan datang around 1 ptg..akan re-confirm semula by Jumaat n Sabtu..hehe..hari2 call bagi die ingat..
  • Inai~ fuhh..nasib baik smpat book Amrina dari HennaRatuSehari utk menginaikan saye :) nasib la Amrina masih available, smlm baru je confirm ngan die.. walaupon die akan dtg lewat slps pukul 10pm Jumaat ni, sebab die ade klien di Shah Alam before tu..takpela, leh saye setelkan ape yg patot before berinai kan..hopefully abih sblm koi 12am la kan.. :))
  • Baju nikah sikit lagi nk menjahit bead..ahah..tah pape saye buat..smlm tengah jahit2 ttdo..ishk..sian saye..
  • Baju sanding, esok gi lagi fitting ngan kak win b4 the big day :)
  • Penanda arah belum buat lagi..hehe.
  • Bunga untuk penanggah (betoi ke tah)..belum beli lagi..
  • Bunga segar esok mlm akan smpai, reconfirm lagi skali ngan kak lisa..
  • Bilik dh siap letak cadar, langsir, hiasan bunga2an, carpet..

4 comments:

  1. ziela..pasni dh tukar title dh..semgu ko xde kat ofis nnt..bosan ar aku..nnt nk pegi the mall xckup korum..tu anis pon cm nk ikut jejak ko je..huhuhu..btw, harap berjalan lancar majlis ko nnt..nk tumpang inai skali bole kaaaa??=p

    ReplyDelete
  2. huhuh..smgu je..ape daa..nnt pastu gi lagi the mall..hikhik..ko tu pon bukan nk ikot jejak gak ke? tq..datang aa..sume majlis..hakhak..

    nk tumpang inai skali??bolee..tp byr sndiri la..kekekek..

    ReplyDelete
  3. huhu` mesti tgk stress skang ni kan..macam2 benda bermain di fikiran..apa pun..Insyaallah semuanyer berjalan lancar..congratz dear

    ReplyDelete
  4. aahla sis..mcm2 bende nak buat, mcm2 bende pikir..ishk...semoga semua berjalan lancar dan tidak hujan semasa majlis berlangsung..aminn... :) tq jemput la dtg :)

    ReplyDelete