Thursday, December 3, 2009

1 day~

uhuhuh...ari ni sangatttt penat....pagi2 koi 6.30 dh bangun terkejot, memikirkan perkara2 yg nk wat ari ni..janji ngn kak awin nk amik baju mlm ni, tapi rase cam ade samting yg nk wat mlm ni...patotnye smlm bersamaan hari Rabu jumpe kak win, tapi kak win ade hal..so tu tunda Khamis..bangun pagi td baru terginat, malam ni nk gi amik Fresh Flower..huhuhu..terus msg kak win nk dtg petang..Ptg ni pon ade appointment ngan Kak intan.. bz nye saye ari ni..nk gi cari barang2 lagi..uwaaa...mmg pon 1 hari suntuk ni saye sangatt bz..tak smpat nk berehat2..

Checklist plsss...checklist plsss...T_T
  • Baju sanding dh amik ngan kak win, same too baju berinai..
  • Fresh Flower sudah berada di tangan ku..tinggal nk gubah je esok..
  • Bunge pegang dak2 kecik tu tak cari lagi...
  • Khemah dh pasang tauu u all..cepat tol servis die.. :p
  • Baju nikah yg bead sket2 tu da ciap..
  • Bahulu yg di pesan juga sudah smapai, sedang di packing2..
  • Coklat utk VIP dan Hantaran lum wat lagi..pagi2 sok nk wat sket..eh, ape sikit plak..kene wat banyak la.males nyee. T_T
  • Decoration bilik da siap...baru beli lampu tiang td..byk lak lampu bilik saye ni..ingat nk beli bantal kecik2 kaler oren, xjumpe plak td..las2 minit cari ni mane nk jumpe ye x? :
  • makanan utk nikah dah order..order dgn all time feveret kami sekeluarga..kalo ade majlis doa selamat, tahlil dan ari tu saye tunang pon kami order kat die..ramai yg memuji masakan die ;)
  • Penanda lum print..hukhuk..nk print kaler, takdek ink kaler plak printer saye ni..rase cam byk lagi ari tu..huhuh..perasaan tol..T_T TERpaksa la print itam je..iskkk~
  • Saye tak dapat pon nk wat kuarantin ngn Mr Tunang saye mcm org soh wat smgu b4 wedding kalo leh jgn jumpe kan..tp camne, saye gi keje, balik keje ngan die..dan ari ni plak saye kene pg fiting dgn die..huhu..kuarantin sehari je la nmpaknye..ahaks!~
  • Gelabah saye dengan mende2 yg tak siap ni mengatasi debaran menjadi seorang isteri nih...haiyoohh..dh bertukar plak..ari tu berdebar2, skang dah menggelabah..Haiyoh!~

1 comment:

  1. Hi Dear,
    looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
    do visit my page,

    http://gardenofgalleria.fotopages.com/

    Happy Preparing for ur big day dear!!!

    ReplyDelete