Sunday, November 15, 2009

::Pre Wedding Photoshoot::

ari ni saye dan Mr Tunang ade pre wedding photoshoot oleh Incik Fazrul dan dibantu oleh Cik Elin ..adiah Birthday kami katenye..tq :)) hehe...dalam area 9.00am kami dah smpai kat lokasi shooting kami aceehhh, berangan artis..huhu : FRIM..alhamdulillah, pagi tadi hari sangat baik, tidak hujan, dan tak la terlalu panas..hurmm,tema nye, adalah seprais..tgu saye dpt hasilnye dari incik fazrul dlu..kaku jugak la saye ni dlm berposing..tak reti pon.tak bese la katekan, tgkp gmba sndiri biase la ;p so kirenye ni sbg langkah awal utk prepare senyum cmne, lentok cmne,pose cmne..hukhuk..cian jugak la incik fazrul ni nk suruh kami ber2 berposing.. xpela, name pon photographer kann..kan..?
dr 1 tmpat, ke 1 tmpat kiteorg berhijrah dlm kwsn frim tu, berpoloh2 la, abis mekap mak..dgn kelaparan.. dan selendang saye yang tak keruan..ishk2..takde idea nk fesyen kan tudung td..T_T ..mcm makcik2 pon ade..T_T' ..tapi, sangattt enjoy!! hikhik..jadi gian plak nk berposing ni..hehe..cian cik elin tu, nmpak keboringan dan kepenatan die meneman & assist fazrul..tq ye korang be2! (\^-^/) tak sbr nk tgk hasilnye..utk pengetahuan korang, incik fazrul ni, 1 opis je ngan saye..so, esok saye dh boleh tgk kot gamba2 kami..hehhe..sape2 yg masih tercari2 photgrapher yang berkaliber mcm incik fazrul ni, leh la risik2 blog die..psst..tolong promote nih..;) tp bg saye, mmg hasil nye superb! and sape yg nak pakej2 bertunang dan servis menjahit baju, leh gi kat blog mis elin ni..die ni amik fashion designer tau time kat UITM dlu..so banyak menjahit baju2 pengantin..cantek hasilnye..tak caye?? gi la tgk blog die tu.. hehe..k jumpe esok lak la...ari ni sgt penat.. daaaa~

No comments:

Post a Comment