Thursday, November 5, 2009

-not in mood-

ari ni saye rase sangat la takde mud, ngantok..sume ade..kenape ekk..mungkin saye tengah geram dgn someone yg mcm acuh tak acuh melayan kami sbg klien or pemenang ..actually, kami merupakan pemenang grand prize untuk kuiz yg dianjurkan mase Pameran Pengantin anjuran Urban Vibe di The Mall 7-9 MAC 2009..hadiah nye,sepasang cincin berharga RM 2000..tatau la kan.. dlu kami dh fon dan mereka minta saiz jari, dan kami dh bagi dan dorg kate boleh collect within 1 week...suddenly, after 1 week, 1 of the staff said kene ade kad kawen, sbb tujuan utama untuk perkahwinan, takot kiteorg guna untuk suke2 kot..mase tu baru bulan berapa kot nk buat kad kawen..saye rase dalam bulan 5..awal sgt kot..then takpela, kami hold dlu sampai la ni dh siap kad kawen, saye call balik, sgt bz plak person incharge tu..nk jumpe takde free..:( ade ke die tanye saye td, ur wedding bile, saye ckp 6 dis. dan dia ckp pe tau, 4hb nnt saye anta la ke umah u..ehhh..helo, takkan las minit baru nk anta?? kami plan nk pakai skali cincin tu time membatalkan air semayang..hurmm, skang kami tengah setup appointment nk jumpe die..yg super duper bz tu..sabo je la..die tatau ke yg saye dan Mr Tunang ni bertungkus lumus mase jawap kuiz tu..sile hargai n u guys know what, tengah bukak web Urban Vibe nak link, tibe2 tergerak ati nk tgk gallery photo kat situ, dan saye terjumpe gambar2 kami..ahahah..terus ade mood semule tp still sleepy..hehe ..malu nye..gi paparkan aksi2 kiteorg kat situ..ish3..


*sesi membuli kami*

p/s: tgk Mr tunang saye tu, semangat..hehehe..jgn mrh ye cayang =)

and the winner is.............jeng jeng jeng

gambar kami semase penyampaian adiah =)

No comments:

Post a Comment