Wednesday, November 18, 2009

Gamba Pre Wedding~

Yeayyyy!! saye dh dapat gamba2 pre-wedding kami dr Incik Fazrul dr TwentysixArtwork aka official photographer kami..heeeeee...suka2..ni utk tatapan sume ye..mmg smart dan cantek gambar yg ditngkp oleh incik Fazrul yg di bantu oleh cik elin ni..(pssstt: kalo tak mention name die, nnt die marah..heheee..) yela, saye tau la bukan model tu yg cantek..saye ckp gamba tu cantek..hehe..sape yg berkenan, leh la risik2 fotopages fazrul tu ek..:)











cukuplah, kang muntah lak..nk tgk lagi? sila layari web Incik Fazrul

5 comments:

  1. wah2 cik zila..sesuka je ckap cik elyn marah kalu tak mention name..tp nk highlight bagus jugak..hehehehe..nway, mintak mr.tunang blaja lompat tinggi2 n praktis dukung eh...sure gmbo lagi cun nnt...n jgn lupa,tlg la promote2 twentysix ARTWORK besar-besaran..=D

    ReplyDelete
  2. ahaksss...kannn..nk kene bold kan ke name tu??hehe..ye la, dh promote la tu..bykkali dh sebut,heheh

    ReplyDelete
  3. cantiknya pic, simple je u guys, but tersangat nice.. :)

    and i love frim soo much!

    ReplyDelete
  4. cantek sangat2 gamba pre wed die!suke sgt gamba yg kat bus stop tu..>___<

    ni mesti letak kat kad kawen btol tak??

    ReplyDelete
  5. huda: hehe..tq:))nnt amik la gmba weding kt frim..mmg byk tmpat leh shoot..huda, ziela dh pos kad, dh smpai inform yek..

    nani: tak smpat nk letak kat kad kawen..hehe..kad dh ciap da..nway, tq (^-^) nani, nak address..nnt jemput la dtg yek..

    ReplyDelete