Sunday, November 8, 2009

:Facial:

saye terlupe nak hapdet tentang facial saye hari Jumaat ari tu..ramai yg kate kene buat facial 1 month b4 wedding. so mcm biase pukul 12.00 tghari saye telah bergerak dgn pantasnye ke stesen LRT untuk ke The Mall dimane saye dh buat appointment dgn Herbaline, The Mall actually, Herbaline ni branch die ade kat deret umah saye je..tapi disbbkn weekend saye sgtt bz, saye rase tak smpt nk pg, so saye pon gi la yg kat The Mall ni..so, smpai2 saye diterangkan dgn facial2 yg ade, saye nk try yg only for 1st trial RM 38.00/session. kat The Mall ni spesial sket, once kite pegi buat treatment, akan free Fish Reflexology..very interested experience..hhuhu..xpenah pon saye gi wat Fish Reflexology tu..huhuhu facial tu around 1 1/2 hours..sblm ke bilik untuk treatment, kita akan diminta utk rendam kaki dalam Sea Salt, lebih kurang dlm 5 minit, dan trus ke Fish Reflexology erk! 1st time masukkan kaki, rase nk pijak je ikan tu..gelinye makkk! selesai Fish Reflexology, saye diminta menghidu aroma theraphy, dan terus ke bilik treatment. facial ni menggunakan 1 machine, tatau la pe name machine tu tapi sangat la ngilu bunyi nye..pastu sesi picit memicit, sampai mengalir air mateku ini..hukhuk..dan akhir sekali mask..dan sangattt rilex treatment tu, sampai saye tertido dgn lenanye..selesai facial, dihidangkan Spa Soup, sedap tp ade rasa serai.. kua2 tgk jam 2.57pm???alamak! da lambat nk masuk opis..huhu..sempat lagi dgr penerangan Beautician untuk produk2 sesuai dan hasilnya habis $$ saye beli produk die sbb terpikat ngan produk yg berasaskan herba..huhuhu..gamba later la saye upload..urm, mmg superb la facial tu..sape2 nk try, gi la..tp kalo rase tanak pakai produk die, bgtau terus terang..sbb die mmg akan proposed kite beli produk die :)

No comments:

Post a Comment