Sunday, November 22, 2009

Demam


huu, bengang nye pasal lupe nk cite sal ape aktiviti weekend ari tuh.. hehe...jumaat ari tu dgn tidak sangke nye demam menyerang..time lunch yg panjang tu saye da dapat rase kelainan diri saye, pening dan agak tidak larat..ptg tu di rumah Mr Tunang ku, saye rase sangat pening, dan badan lemah dan sakit2..

source



dan akhirnya saye realise yang kalo cenggini, maknenye saye demam ler ni..diperkukuhkan lagi bila saye lik umah sejuk2 melanda. saya terus capai sweater dan stokin, tido..saye ni kalo demam, mmg teruk nya di mlm hari..then,pukul 3 pagi terjaga, tak tahan dan mak tengah solat, tanya dah mkn ubat ke?dah, td padahal, magrib smlm saye mkn ..;p pstu mak kate, makan lagi sebijik la, mak buat milo panas ye..huuu..terharunye koi 3 pagi mak nk buatkan milo utk saye ..isk2....pasni dh kawen, mak xleh nk layan aku cmni kan..sedih plak T_T nnt mintak2 Mr Tunang pon layan saye cenggini :))


Alhamdulillah, sihat dah ari Ahad ari tu..huu..kalo tak byk la bende tergendala nk buat..dan saye dapat pergi ke wedding rakan sekolah saye ..nnt saye uplod gmba, lupe nak bwk.. fara,saba yee..ehehe btw, "Selamat Pengantin Baru utk Fara & Kimin, Semoga berbahagia sehingga Akhir Hayat~ Congrats!"

No comments:

Post a Comment