Thursday, November 12, 2009

-Cuti Approved-

Cuti saye diluluskan...hehe..total cuti saye 11 ari je..tak lame..7 ari di side saye dan 4 ari di side Mr Tunang..cuti Mr Tunang pon dh approved :) yipppiiii~ tinggal lagi 21 hari lagi..alamak! debaran lum lagi terase la..sbb byk lagi mende yg saye tak nmpak..antaran 1 ape tak sentuh lagi..sbb saye nk gune fresh flower. baru order dr kak lisa, dr IR trade2u . web ni she yg bg. tq she :) hopefully kak lisa leh sediakan kesemua yg saye order tu, sbb die kate takot tak cukup..isk isk..jangan la kak..cian saye nnt..jatuh cinta tol dgn hantaran yg she buat, baik dr side die or side lelaki..sangattttt marveloussss!! cantekkk n sweet sangat..ni yg tak sbr nk tgk hasil hantaran sy nnt..saye ni bukan reti ngat tang gubah2 ni..huhu..nasib ade jiran yang baik nk tolong nnt..tq auntie..





4 comments:

  1. u, tangkai yg mana ek yang u tanya kat blog i tu? rasa confuse.. hehe.. mcm2 tangkai ada..

    ReplyDelete
  2. just let me know yang mana, i try n help u okay..

    ReplyDelete
  3. u, boleh bg mail tak? cos benda tu i upah org wat kan, to be nice better i email la ek.. hehe..

    ReplyDelete
  4. hehehe..dear, nie email i ziela.aleiz@gmail.com...oh, upah org buat..email ek..tq

    ReplyDelete