Monday, November 9, 2009

Congrats to Me!!~ (\^-^/)

Akhirnya, saye tak perlu pening2 pk sal tudung nikah, sbb saye dh menang promotion yg dianjurkan oleh Koleksi Vispera..berbaloi baloi..hehe..dpt 50% offer gituu..tak sangke plak entry tudung nikah saye ni bertuah dipilih sbg pemenang :) tq to Pn Vispera sbb beri penghargaan ni kat saye, n tq juga to Ariani , sbb sudi melayan pertanyaan saye that day.. kalo die tak reply, mesti saye masih mencari2 tudung nikah idaman saye..huhu..mcm artis bg ucapan menang anugerah plak..;p untuk kawan2 yg masih mencari2 tudung nikah@ tunang, leh la try masuk contest yg dianjurkan Koleksi Vispera..mane tau rezeki kite menang kan..yg penting kite dh cuba..


Dengan ini pihak kami ingin mengistiharkan, bahawa pemenang blog bertuah pada bulan Disember 2009 ialah Ziela. Oleh itu, beliau layak menerima voucer diskaun 50% untuk tudung impian beliau. Setinggi penghargaan terima kasih saya ucapkan kepada Ziela kerana sudi turut serta didalam promosi kami. -di petik dr blog Koleksi Vispera-

2 comments:

  1. Hi Ziela,

    Fiza nk tnye skit bleh x? fiza xboleh nk comment kat blog pn vispera.. fiza nk tulis fiza nyer link blog.. tp..xbleh nk post..nape ek? arituh Ziela wat camne?

    ReplyDelete
  2. hi fiza..

    aah, die akan ckp kene approve dlu kan?die takkan stret trus publish..maybe kene vispera approve dlu kot..

    ReplyDelete