Monday, November 16, 2009

Birthday my bucuk!

semalam besday my ucuk tunang..selang sehari je besday kami :)) saye 14 nov dan dia 16 nov..yelah2, saya lagi tua dr die...tp 2 hari je...=) Semalam saye beli kan Rasberry Cheesecake untuk die..hehe..kek kesukaan die..so saye belikan la die sepotong..sepotong cukup! xleh byk2..hehhe


slps tu, kami plan nk celebrate @ Shushi King..mmg kami ni hantu shushi la.. ;p balik tu, singgah dulu rumah Mr tunang, dan kebetulan lori bawak set perabot utk bilik die, sampai..so, kami tgu la smpai lori tu abih wat keje die..baru gerak ke Shushi King..mmg have fun together-gether..dan lihat la hasilnye..biar gamba bercerite yeee..



susun menara plate shushi...

dah kenyang, kami ke Petronas utk isi minyak dan...jeng jeng jeng..hehe.smpat snap gamba mamat ni..keke

No comments:

Post a Comment