Sunday, November 29, 2009

4 or 5 days~

ticker ni leh lak lain2, yg atas tunjuk 4 days, sebelah kanan ni tunjuk 5 days..mane 1 ekk?

hurmm, cuti 3 hari ni tak smpat nak hapdet blog langsung...huhuh..surf itenet pon tak smpat..sadis~ k ni nak hapdet checklist spnjg cuti 3 hari yg lalu n kot ade terselit2 yg lupe2 nk hapdet.

Hari Rabu ari tu dh pg fitting baju ngn kak win..weeeee~ suke2..balik dr umah kak win koi 12.30 am, huuu..tp takpe, sgtt puas hati..tgl veil ngan tudung je nk jahit bead, ari rabu ni pg lagi utk fitting..:))


Baju nikah dah amik dr Zai Collection khamis ari tu, tp tang tangan tu kain kosong lak die buat..so sedang buat pengubahsuaian yg ala kadar..tempek lik kain perca yg lebih, kat situ, dan tambah sikit bead di situ..baju tu agak kosong la..tatau nk wat camne..isk2..

Tudung nikah pon dh dapat dr Koleksi Vispera..huhu...alhamdulillah, match dgn baju nikah saye..risau woo lain kaler..hehe..cantek ngat tudung CT tu..thanks awe :)

dan, dgn banggenye saye nk umumkan, bilik saye dah siap decorate!!yeayyyy!! 2 hari je org Indon tu buat keje..dan hasilnye sangattt menarik walaupon die baru 1st time buat decoration spt itu.., nk tunjuk gamba, dlm henpon Mr tunang lak..tp, kalau nk suprise, tgu lagi 5 hari la kann?? :p



No comments:

Post a Comment