Saturday, November 14, 2009

14 November 2009


happy Birthday to me...

Happy Birthday to me..
Happy Birthday to meeee..
Happy Birthday to meeeee...


ari ni besday girl seawal jam 9 pagi dah bangun..erk! awal ke?hehhe.. ari ni ade appoinment ngan Kak Intan (D' Intan Collection) utk fitting baju mlm berinai.. sepatutnye ari ni saye kene bertugas di Karnival Warga Emas, tp mintak excuse..nasib teman2 opis memahami..tq u all! sepakat nya, kami pilih baby pink untuk songket nk dipakai mlm berinai nnt..huhu..mule2 nk pilih kaler baby blue, or pepel cantek..tapi kak Intan kate takot tak masuk dgn warna2 bunga kat pelamin saye nnt..so, sekali lagi saye akan pakai warne pink selepas bertunang ari tu..eh, baru saye teringat..saye tak pernah tunjuk lagi gamba2 bertunang saye kan..maklum la dah basi..huhu..ok, kembali kpd cite asal..dh fitting, pg ke Celcom utk uruskan hal2 berkaitan penyalahgunaan nama tunang saye..mangkok mane tah yg gune name die utk register bill celcom. tah bile kami pakai line..masih setia dan rajin topup menopup ni..dan bill tu plak dh tertunggak..RM700++ haishhh,kurangasam tol..pg sane, staf tu plak cek dlm sistem, rupenye ade 2 line! mmg kurang segala2nye la sape yg buat keje ni..xde keje lain ke, nk gune name2 org..? miskin sgt ke? >: hurm..lg 1 bill plak RM200++..pandai plak tu tukar2 alamat bill supaye kita tatau mereka ngah buat keje2 terkutuk ni..okla, cukup la tu..emo dh besday girl nih..



ok, sambung cite yg menarek..after zuhur plak, saye+mak+abah+kak an(my kazen) ke Chowkit Road nk beli paper bag and doorgift utk VIP..hujan lebat plak mase kami mengangkut beg2 yg superb berat tu..berapa ratos beg tah yg saye jinjing di kiri dan kanan saye..leh kuar muscle nih..em,maklumla Chowkit tu kan sangattt la sesak..terpakse la parking jauh sket..pastu kami truskan misi kami mencari paper bag utk VIP..:)) sangat sukee paper beg tu..dan sgttt berbaloi-baloi..~ nnt saye snap gmba ye..hehe



after maghrib plak, saye kuar bersame2 tunang saye ke Wangsa Maju, amik gelang..mule2 ingt nk celebrate kat Secret Recipe, tp dh lmbt..dorg tak amik order dh..just leh order kek je..huh! so, saye order MilkShake Oreo ngan Oreo Cheesecake n HiFibre Cheesecake..:)) erm, las2 kami trus ke MALI"s Corner utk mkn CharKuew Teow yg di idam2kan..*wink*wink* sangat seronok!!heheh..sbb dh lame tak pekena charkueteow kat Mali's ni.. yg besa saye order..hehe



Milkshake Oreo+Oreo cheesecake+hifibre Cheesecake


nasi lemak si dia..

yuhuuu..char kuew teowww!!

2 comments: