Sunday, November 1, 2009

Tudung Nikah

saye masih pening, pening dan pening utk pk pasal tudung nikah ni..tudung ct ke?tudung ekin ngna selendang ke..isk..n mase tengah bace post rakan2 blog, saye terjumpe blogger yg baru melangsungkan perkahwinan di bulan Syawal ari tu..cantek sgt tudung ct yg dipakai semase nikahnye...dgn curious nye, saye email die tanye tentang tudung ct tu, dan die memblas email saye, tq ariani sudi layan saye..=) dan die bagi saye web ni utk saye tgk..Koleksi Vispera..cantik sangat tudung ct yg dihasilkan oleh Koleksi Vispera ni..ni cth2 tudung ct yang saye maksudkan..dekat blog ariani pn ade picture time nikah n she wearing tudung Vispera ni..comey sangat..~



3 comments:

  1. Salam,

    You nak tanye sikit, you beli tudung nikah nie kat Vispera ke?? I try to masuk their home page,, tapi xdpt lah.. Open to invited readers only.. I tengah urgent nak mencari tudung nikah nie.. Please inform kt owner tu kalau u're invited to be their readers..Thanks ya..

    ReplyDelete