Sunday, October 18, 2009

Spa Part 1~

Semalam spt yang diplankan akhirnye dapat jugak saye dan BFF Nieza, merase ke Serenity Spa, Setiawangsa untuk memanjakan keseluruhan badan ku yang tak pernah lagi dimanjakan di mane2 pusat spa..bertuah Serenity Spa sbb terpilih..kekeke..walaupon agak lmbt smpai sbb kete nieza ade problem sket..Nieza ni nak kawen jugak 28 Nov nie..sgt sesuai la kami ber2 pg spa ni..:) tak smpat nk snap gamba ler..sibuk bersembang2, cari jalan..Spa ni wat promotion utk 2 pax..kiteorg pilih 4 Steps Spa Full Body = RM 315(include gov tax)..sorang dlm RM 157.50, kalo x, harga nye RM 220 seorang..banyak dapat save tu..tapi kene pergi ber-2 la. Kat Setiawangsa ni no men allowed..so kene pergi bersame teman2 pempuan jek la ye..:)
dimulekan dengan Thai Herbal Steam, kua kan peloh bersame2 toksid..lebih kurang 20min, mmg besh!!! Nieza smpat ckp, pasni leh pg lagi..huhu..pastu massage , then, scrub ade 4 pilihan *coffee, himalayan salt, boreh, and lulur* saye pilih himalayan salt utk buang sel kulit mati dan anasir2 yg tak diperlukan di kulit ni, macam garam kasar..sakit sikit la, tp hasilnye boleh nmpak after tu....nieza plak pilih coffee, lebih lembut dan sesuai utk mereka yg pernah wat scrub sblm ni..bau die sedap.. lepas tu baru la mandi susuu...tepat2 abih dlm koi 8..mmg sgt puas ati dan berbaloi2 ngan hargenye!! nnt kite pg lagi ye nieza..
ni saye selitkan step2 yang ade dlm 4 step spa ni..
AROMATIC SPA 4-STEP

+ Thai Herbal Steam
+ Full Body Aromatherapy Massage
+ Full Body Scrub (Coffee or Himalayan Salt)
+ Milk Bath

Our most sought after treatment. Start with a 20-minute session of our famous THAIHERBAL STEAM used traditionally to heal aches and pain as well as to encourage bloodcirculation and detoxification.Then, after a cup of warm water, get yourself pampered with a 40-minute full body AROMATHERAPY MASSAGE. After this wonderful experience, enjoy a full body exfoliating COFFEE or HIMALAYAN SALT SCRUB to smoothen and refine your skin. Finally, have arelaxing soak with MILK mixed with LAVENDER Oil BATH to complete this 2-hour spa package in a relaxing and tranquil mood.


**promotion for 2 pax **

1 comment:

  1. Cube spa ni plak http://www.primeverebeautyspa.blogspot.com/

    bulan puasa ni ada disediakan juadah berbuka untuk customer. :D.

    ReplyDelete