Tuesday, October 27, 2009

Photographer~

Baru saye perasan, saye tak pernah mendedahkan lagi official photographer saye untuk majlis kawen nnt..dan dengan bangganya saye memperkenalkan jeng jeng jeng..En. Fazrul dari TwentySixArtwork.. Fazrul ni saye kenal mase keje di Kementerian Pelancongan di bahagian yg same..mase disane, mmg keje nye menangkap gamba2 event di anjurkan oleh KPL. Saye suke dgn hasil keje tgnnye yg kretip dr segi capture moment & editing..dan yang paling PENTING, price nye sangatttt la reasonable okeh..so, saye amik die utk kesemuaaa majlis saye nnt..dari nikah, berinai, sanding dan juga bertandang..

** gambar wedding En Qairil juga staf di KPL utk tatapan sume, kecik la pulak..nak tgk lagi klik kat link atas tu ekk**



2 comments:

  1. cntik jugak yer gambar by Twentysix Artwork...=p
    macam mane ngan pre wedding?adekah temanya 60's..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. aah, mmg cantek pon ;p erm, wat mase ni tu la temanye..kekeke..

    ReplyDelete