Sunday, October 4, 2009

no title!~

pagi ni bukak blog, terkejot tgk ticker ..tinggal lagi 2 bulan @ 61 hari..gulp!! banyak lagi tak setel..hantaran tak mule lagi..doorgift xabis2 lagi pk..huuu..smpai bile tah nak abih pk nk bg pe..ayoh...tp sedikit lega sbb akhirnye, kad sudah ditempah..setelah 3x ke kedai tu dan berjam2 kat kedai tu..ops, lupe mau kasitau name kedai kami berpakat nk buat kad..sepakat nye kami memilih LH Creative sbb agak murah wlpon sgt la ramaiii org kat sane..pekerja 2 org, nk melayan bpe ramai kat situ..setiap kali saye ke sane misti pening..saye rase die patot tmbah pekerje la..ye la, skejap die lari ke customer ni skejap customer ni plak panggil..bukan die je pening, kite pon jadi pening menunggu die. alhamdulillah, setel dah..die kate by awal Nov baru leh collect kad, n check draf end of Okt..minta2 semua berjalan dgn lancar dan berkeadaan baik..

No comments:

Post a Comment