Sunday, October 4, 2009

Mekap!~

hurm..baru saye perasan, saye tak post lagi ape2 tentang mekap nikah +sanding + berinai..dan juge pelamin sanding saye ekk..hurmm..untuk mekap nikah + sanding, saye amik Kak Awin dari Seindah Wajah Creation..mmg sgt sukeee hasil tangan die :) superb! saye kenal die dari kazen saye yg setia mengambil khidmat die dari tunang sampai ke majlis kawen die..die kenal kak awin dari program Cari Menantu..kazen saye dan pasangan nye masuk..tp rezeki dapat tempat ke - 5 ..kalo finalis dapat kawen free, sume di sponsor..tp kire ok la tu, dapat masuk tv, dari saye ;p..huhuhu...mule2 dulu mase tunang ingat nak amik die jugak, tapi bajet very the limit waktu tu, so saye tebus amik khidmat kak awin untuk nikah+ sanding sekaligus..pastu amik baju sanding skali kat die , tempah yg baru :) dan aksesori2 nikah+sanding.. pelamin pulak amik kat kak intan sbb saye nk amik pakej untuk malam berinai..dlm pakej tu include:
3 psg baju persalinan + baju lace @ songket + pelamin + mekap 2x ..hurmm, ingat nak amik songket untuk mlm berinai ni. kaler ape tu tatau lagi..kak intan kate ade new collection pas rayer, tp tak pegi2 lagi butik tu since pas raye ari raye ari tu..nnt la akan pg untuk byr instalment trus pilih kaler songket ..hope sume akan buat kerja masing2, dengan jaye dan cun nya! (^-^)

No comments:

Post a Comment