Tuesday, October 13, 2009

~Manicure & Pedicure!~

wiwittt~gumbiranya hati, akhirnye ape yg dikempunankan dr smalam sudah t'laksana ari ni..lunch td saye ke Nail & Foot Saloon @ The Mall untuk memanjekan jari2 tangan dan kaki ku.. (\^-^/).. semalam saye dah round Maju Junction nak cari kot ade Saloon yang leh wat ma'cure&pe'cure, tp tak jumpe :( las2 saye ke saloon yang slalunye kami (anis, elin & saye) gi sane untuk buat waxing je, slalu dok tgk je org ramai wat ma'cure&pe'cure ni..tapi sbb takde lagi tmpat yg saye tgk ramai customernye. sbb kalo ramai customer, misti service baekkk punya kan..mule2 nak wat ma'cure je, tp terpengaruh ngan pakej ma'cure&pe'cure ** free Buffing** bagi kuku blink*blink*..huhu..dalam 1 hour proses berlangsung..macam princess plak saye rase td..sorang dayang buat kuku's tangan sorang lagi dayang wat kuku's kaki...=p pastu saye jumpe artis yg buat juge ma'cure&pe'cure kat situ..Ifa Raziah..heh..kecik je orgnye lain dr tgk kat tb tauu.. erm, actually bulan ni saye nk fokus untuk memanjekan diri je, nak ke SPA, nak wat facial..tp ongkosnya ada ke?? ziela ziela..huhu..btw, saye dh wat appointment ke Serenity Spa ahad ni bersame BFF saye..tp tu nnt la cite ekk.. k la, byk sgt bebel2, nk kongsi gamba aje..



*senarai harge @ Nail & Foot Saloon*

*ni lah hasil nye kuku saye setelah dibuffing dan di manjekan*

7 comments:

  1. oii..g tak ajak pon...nak gak wat manicure & pedicure...=(

    ReplyDelete
  2. alaaa..aku tatau ko nak gi..smlm aku kecoh2, takde sape pon yg berminat..kang ckp org nak kawen je plak..ekekeke,sok aku teman ko.nak?huhu..

    ReplyDelete
  3. arini teman aku laa..huhuhu..boler?

    ReplyDelete
  4. aiseh...ari ni ade ngedate..lmbt toi reply..esok la..leh aku wat waxing..

    ReplyDelete
  5. ok2..besok laaa...bwak luit byk ckit...hehe

    ReplyDelete