Tuesday, October 6, 2009

Kami da boleh kawen!~

title post yg agak ish, ish, ish..kekekek..smlm time lunch saye dn mr tunang gi ke Pejabat Agama Daerah Kuang untuk sumbit borang dan dapatkan surat kebenaran berkahwin.. (^-^) alhamdulillah, terus dapat surat kebenaran tu, takyah la dtg lagi skali nak amik pulak kan..sbb kazen saye kate kalo yg nak sign tu takde, dia akan bg 1 tarikh utk kite collect surat kebenaran tu..nasib pegawai tu ade.. so,tak sampai stengah jam, DONE! lupe nak snap gamba, sbb sangat gumbira 1 bab dah setel.. :))

No comments:

Post a Comment