Thursday, October 22, 2009

Kad Kawen ku~

hari ni nak hapdet sket pasal kad kawen yg lum siap lagi..ari tu post sblm ni ade cite sket sal kad kan..hurmm, lagi lebih kurang 42 hari..tapi kad tak siap lagi..;p actually slh kami juga la, sbb first2 tgk2 kad, pastu balik, then 2nd time pg dtg put deposit utk bwk balik cth2 yg ade nk tunjuk kat mak masing2..then, kali ke 3 pg bersama ain, sbb die kenal tokei tu, senang nk kautim heheh tapi tak jugak kompem design.dan kali ke 4 pegi baru la kompem sume termasuk design dan sume2 lah..aiyoh...bayangkan la dgn kebzan staf2 kat sane, tgu utk dilayan..mmg pening la..sepatutnya, minggu depan(end of Oct) die kate boleh cek draf, tapi dsbbkan family Mr Tunang nak gi kenduri kat Ipoh nexweek, nak bawak skali kad, kiteorg pon tepon la mereka untuk percepatkan cek draf supaya leh proceed printing..selepas bebebebeberapa kali..bukan gagap ye..tu nk tunjuk betapa byk kali nye fon dorg tu, utk cari invois kite..akhirnya, dorg kate boleh cek arini petang, tp kami request nak cek lunch hour ni..dorg pon ok je..hopefully takde byk bende nak edit, cepat2 la siap..setelkan 1 bab ni..=) nnt saye hapdet lagi ye ape cite sal kad kawen ni..tguuuuu!~

2 comments:

  1. mane kad nye?xdpt ler saya tgk yer...

    ReplyDelete
  2. belum siap buk!ehhehe..nnt la..saboo

    ReplyDelete