Saturday, October 31, 2009

Kad kawen kami sudah siap!~

alhamdulillah, akhirnye, kad kawen kami siap untuk kedua-dua pihak..Hari Jumaat ari tu, LH creative fon bgtau yg side lelaki dh siap, dan saye bertanye sekali mcmane dengan side perempuan plak.dlm pukul 6 ptg siap, saye kate, saye tgu la side perempuan siap, amik sekali. tapi die kate tak sempat sbb nak packing la pe.saye kate ok la, ari ni saye amik side lelaki je dlu, sbb dorg nk gi Ipoh dah Sabtu tu, dan ari Sabtu saye amik side perempuan..last2, koi 3 die dah fon soh amik, dan saye baru je balik dr sane dan dah nak smpai putrajaya time die fon tu..hurmm..sabo je lah..Semalam saye dan Mr Tunang sekali lagi pegi LH tu amik kad dan seronotnya die bg free 50pcs..hehehe..=) tq LH..sejuk la sket ati..ni preview gamba kad..preview je la dlu..nnt tak seprais..;p
*kad sbelah pihak perempuan*
*kad sebelah pihak lelaki*
* name kami=)*
lepas gi amik kad, kami serbu Habib Jewel kat Ampang Point survey2 gelang tangan utk pembatalan air sembahyang.. HJ ade buat Sale sempena 51st Annivesary.. harga emas skang RM 127 dorang bg potongan RM 5.10/gram..banyak turun tu..tp sadisnye, utk gelang tgn, tak byk yg kecik2 dan seswai ngn tangan ku ini..tgn kecik tp orgnye tak kecik..tak balance la..huhuhu..ade jugak yg kecil actually , tp yg over the budget Mr Tunang plak..keciwa, kami pg makan DOMINOS..lupe lak nak capture gamba pizza..kiteorg order 2 Large piza tauu...jgn main2..tapi tak abih pon, tapau bawak lik umah masing2..kiteorg serbu plak Alpha Angle, WangsaMaju..singgah nak tgk gelang kat sinun plak..akhirnyeeeeeeeeeee....kami berjaya mencari yg seswai dan paling penting seswai dgn budget. kami booking dlu, supaye tak de sesape berani amik..huhu...thisweek or nextweek la kami gi amik..baru leh stripe checklist kat sebelah tu kan..;p

abihla sudah cerite di Hari Sabtu 31 Oktober 2009, kontiniu aktiviti esok plak ye.. -end-

No comments:

Post a Comment