Sunday, October 4, 2009

Jurunikah~

nak bercerite sket perihal jurunikah...btw, abah dah jumpe jurunikah di kwsn saye tanye same ade die free or tak 5hb dec..die ckp ade adik die nak nikah jugak time tu..takpela, ape2 pun bincang dulu, so abah buat appointment ngan ustaz tu..dlm ati, alamak abih la kalo ustaz tu tak free, nak kene ikot time die plak..saye dh plan sabtu pagi nikah, petang nye persalinan dan malam berinai..pastu, ayah mr tunang pun dh tepon ustaz tu, sbb kenalannye, die pon kate mungkin die akan cari ganti die..aiseymen.. yang ganti die tu plak, free pas Asar je..aduhai..saye kene tuka plan ni..so, Hari khamis mlm after isyak, untuk pihak saye, saye+mak+abah+makco+ pakcu halim (merangkap saksi 1) dan pakcik majid (merangkap saksi 2) dan sbelah mr tunang, die+ 2 org saksi die pergi la berjumpe ustaz tu.. baik ustaznye senang di bawa berbincang..saye tak abih isi borang tu, die tolong isikan.. (^_*) yang sukenye, 5hb tu die yg offer nak wat pagi.hehe..suke2..mule2 koi 10, tp die kate die ade kelas pagi tu, die mintak koi 10.30pagi..tak kesah la ustaz, asalkan pagi..alhamdulillah..so, dengan senang hati nye, saye tak perlu tukar plan saye..

No comments:

Post a Comment