Monday, October 5, 2009

Deko!~

akhirnya ticker dari 2 bertukar menjadi 1..wlpun ade 1 months, 4 weeks, 2 days..byk lagi nombor2 tu, tp tetap dh jadi 1..ape aku merepek ni tah..huhu..balik2 smlm abah dh cat 1 part of the wall yg saye nk buat kaler oren..1 part je hokeh..pening plak saye kalo dendeng warne oren sume..huhuh..mule2 ingat nk wat wallpaper..tapi mase ari tu saye gi kedai seahorse, mase beli cadar pengantin saye, saye ade berkenan ngn one of their interior design kat kedai tu..sangat cantek untuk diletak kan di dendeng kat kepala katil.. SA yg sangat ramah kat situ ckp senang dan murah je bajet nk wat tu..huhu..mak pon kate cantek & sgt berkenan2!huhu~ untuk wat design tu perlukan jugak wallpaper, tp xbyk la..mungkin 1-2 roll..betoi ke?hehe..memandai je..tp yg duke nye, wallpaper exactly mcm design tu dh abih kat store die..nak kene cari kat tmpat lain lak..takpela, nnt saye cube cari kat Lamex..mak dah tepon tanye, dendeng yg lain tu nk cat kaler ape, abah dah tak sabar nak mengecat tu..ekekek..sabar ye abah ku..

No comments:

Post a Comment