Monday, October 12, 2009

Deko Part II !~

lame tak corat coret..hurmm..ingat tak post Deko Part I yg saye cakap nak beli wallpaper utk mendesignkan bilik pengantin saye nnt? kalo tak ingat tu saye ade boh link tu..actually hari rabu after kerje saye dan mr tunang ke kedai Sea Horse itu semula cadangnye nk tgk balik design tu..terlupe sudah..tapi, tgk2 die ade katalog baru untuk wallpaper la..
**pic taken from here**
suke2! ari tu takde..=)..dan saye sangattt berkenan dengan design wallpaper ni! nmpak je, terus saye ckp kat mr tunang, mau yg ni! dan keesokkan harinye, saye bawa bersame mak+ abah dan buku cat nak tgk kaler2 yg bersesuaian. dan kami letakkan deposit untuk wallpaper n nampak gayenye abah kene cat balik dendeng oyen tu!kekeke, sbb tak seswaii ngn walpaper saye yg cun tuh!ekekek..cun ke??sabar ye abah melayan kehendak anakmu yg sorang nie..dan hari sabtu ari tu, wallpapernye sudah berada ditangan saye, dan kerja-kerja mengecat perlu dilakukan secepat mungkin, sbb ni dah kali ke2 kedai perabot call kate nak anta bedroom set! ayak!! sabo2..sudahnye saye pilih kaler Barley White dari ICI DULUX..xlalu nk pk dah..ari ahad lak kerja gerak gempur mengemas bilik dan mengeluarkan perabot2 di bilik saye..ade yg tumpang jap bilik mak, ade yg tgu lori angkot bawak gi umah abg saye..tunggang langgang bilik tu. tumpang tdo bilik mak la skang..oh! hopefully kerje2 menyediakan bilik pengantin Fasa 1 dapat disiapkan by this week..fuh~

No comments:

Post a Comment