Thursday, September 24, 2009

Salam Aidilfitri



Rasenye tak terlambat lagi nk wish, Selamat Hari Raya AidilFitri, Maaf Zahir dan Batin..



Hari ni dh stat keje balik..mood tertinggal kat kampung halaman lagik tauu..huhuh..ari ni kat department ni ade 3 org je..CC, saye dan Pengarah..eehhe..kalo takde Pengarah, kompem saye dh memonteng lik umah terus..smlm balik dari kampung bersame2 tunang tercyg ngn my fmil ngn due adik nye..mak abh ngn kakngah tatau la blk ari ni@ esok..sbb dorg kepenatan majlis bertunang mkck aku..so sbb aku ngn Mr E keje ari ni..terpakse la balik dulu..
raye kali ni besh..kiteorg gi swimming..(wlpn tatau swim :p) dh la kene pakai suit die..ingt takyah..nasib ade baju yg ala2 baju renang tu..ekkeke..org tu bukan tau pon..ha..jgn la ingt pakai baju renang yg cekci tu..huhu..skang kan ade baju renang muslimah..ekke..cian my kazen 2 org tu..xdpt mandi..kene mandi kt tmpt budak2 je kalo tak pakai baju renang..pasni kene beli la plak ek baju renang..ehehhe..pstu aku gi wat treatment rambut..and semalam (Khamis 240909), makcik aku (adik abah yg bongsu) bertunang.. alhamdulillah berjalan lancar..dan hari langsung nye pd 22 November 09..2 mgu sblm majlis ku..
banyak gmba nak upload..tapi tak bawak pulak cable pulak..ish...tengah free ni ade je yg lupe nk bawak..kalo tak besh dh nk donlod lagu, uplod gmba..huhuh..

No comments:

Post a Comment