Friday, September 11, 2009

Membebel Versi 1

hurmm...hari ni aku kene gi miting yg adhock tbe2 minit kat aku..wth!!!!
dgn aku tatau pape, asal aku kene pegi..padahal ade 5 name yg di bagi..and ade sorang senior lagi dr aku..die yg minit kat aku soh aku pegi..dh la aku tatau pape..tbe2 kene pg, pastu die kate nnt terangkan la kat die ape yg ade dlm miting tu...ape yg kene buat Isnin ni..asal Vitamin M sangat..xleh ke pg je due2..
by the way, majlis tu hari Isnin ni kat Hilton..so dorang wat briefing la sket..tapi yg tak memuaskan ati aku care dorang tu..bahagian lain leh je pg beramai2..ni serahkan kat aku bulat2..lantak korg la..aku buat ikot pale aku je la..tapi besh kat sane..dpt beg yg cantek yg khas utk YB dan urusetia.. *wink wink* =)

1 comment: