Sunday, September 6, 2009

[Lagi pasal berat badan & Aktiviti Hari Sabtu]

Setelah hari ke 17 berpose, berat paling akhir aku timbang sabtu ari tu 52.5 kg...payah toi nk mencapai angka 4+ ni...(-_-)

ape ek nk update slepas sekian lame tak sempat2 nk mengupdate..huhu..


sabtu? pergi ROMANTIKA kat Slyg Mall beli dulang utk hantaran..pusing2, jadi tatau nk beli pe..rambang toi mate..last2 beli 1 dulang kaler putih RM29..ari tu dh beli yg kecik RM19, now beli yg sederhana..survey2, sarang burung, basikal..tp tengah dok pk ape yg nk diletakkan dlm tu ekk..kene buat listing betoi2 nih..

lepas tu, ke GIANT, beli brg2 nak wat kentang+ikan bilis berlada..resipi future mil..ari jumaat ari tu die buat smbil sy ngn kak adha(mr E SIL) tolong goreng ikan bilis, potong kentang..terus rase teruja nk test kat umah =) tbe2 Mr E request nk sy buat Kek Chocolate Moist...hhuhu..beli barang2...telur+tepung naik sendiri..n teringat, pg kedai yg mmg jual brg2 wat kek+ kuih ni besh gak memborong..kami pon TERJAH la ke sane name kedai pe tah....kat sane, sy rase nk beli mcm2..sy pon mik buttercup+plate nk letak kek+choc rice+spatula pnjg(toi ke name die spatula)??+ Kotak. Maka, malam tu pon memulakan operasi membakar kek..

** gambar ihsan Google**

No comments:

Post a Comment